Slibning af trægulve

Vi har høj ekspertise i trægulve

Slibning af trægulve

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Der er intet så smukt som et nyolieret trægulv

En fordel ved oliebehandling er, at et olieret gulv er nemmere at friske op end f.eks. et lakeret gulv, omend den behandlingsform ikke er helt lige så stærk som et lakeret gulv. Oliebehandlede gulve er dog meget modstandsdygtige over for slid og smuds. Derudover giver det altid en smuk silkemat overflade uanset træets farve.

Der kan f.eks. vælges naturolie, som fremhæver træets farve og åre, et hyppigt valg for mørke hårdttræsgulve. Hvidpigmenteret olie anvendes på ludbehandlede lyse træsorter, hvis man ønsker at forstærke det lyse look og måske gøre rummet lysere.

Til hårdt belastede arealer, som kontormiljøer, kantiner eller skoler og den slags bør der vælges en stærk olie. Der findes rigtig mange varianter og det anbefales at der tages kontakt til os for råd og vejledning. Ring gerne vi givermed glæde gode råd eller kommer forbi og ser på opgaven. Til mindre hårdt belastede områder som f.eks. hjemmet er behovet for den helt dyre olie måske ikke tilstede, men igen ring og få et godt råd om valg af olie.

Trægulve giver hygge og et rart indeklima. Der er noget æstetisk over et trægulv og det er ikke mærkeligt at trægulve er arkitekternes yndlingsgulv. Trægulve, som er velholdte klæder de fleste lokaler. Det gør de om gulvene er ludbehandlede, lakerede, olierede eller en kombination. Det velholdte gulv overlever i evigheder. Og der skal ikke så meget til for enten at renovere et slidt gulv eller bare vedligeholde et trægulv.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt