Slibning af trægulve

Vi er specialister i behandling af gulve

Der er intet så smukt som et nyolieret trægulv

En fordel ved oliebehandling er, at et olieret gulv er nemmere at friske op end f.eks. et lakeret gulv, omend den behandlingsform ikke er helt lige så stærk som et lakeret gulv. Oliebehandlede gulve er dog meget modstandsdygtige over for slid og smuds. Derudover giver det altid en smuk silkemat overflade uanset træets farve.

Der kan f.eks. vælges naturolie, som fremhæver træets farve og åre, et hyppigt valg for mørke hårdttræsgulve. Hvidpigmenteret olie anvendes på ludbehandlede lyse træsorter, hvis man ønsker at forstærke det lyse look og måske gøre rummet lysere.

Til hårdt belastede arealer, som kontormiljøer, kantiner eller skoler og den slags bør der vælges en stærk olie. Der findes rigtig mange varianter og det anbefales at der tages kontakt til os for råd og vejledning. Ring gerne vi givermed glæde gode råd eller kommer forbi og ser på opgaven. Til mindre hårdt belastede områder som f.eks. hjemmet er behovet for den helt dyre olie måske ikke tilstede, men igen ring og få et godt råd om valg af olie.

Trægulve giver hygge og et rart indeklima. Der er noget æstetisk over et trægulv og det er ikke mærkeligt at trægulve er arkitekternes yndlingsgulv. Trægulve, som er velholdte klæder de fleste lokaler. Det gør de om gulvene er ludbehandlede, lakerede, olierede eller en kombination. Det velholdte gulv overlever i evigheder. Og der skal ikke så meget til for enten at renovere et slidt gulv eller bare vedligeholde et trægulv.

Lakering af trægulv

Det er meget oppe i tiden at gulvene skal være olierede. Det er også oppe i tiden at det hele skal være let at have med at gøre. Vedligeholdelse af gulvene skal være lette og ukompliceret, helt vedligeholdelsesfrie. Det kan nu lade sige gøre at lakere et oliebehandlet gulv på en sådan måde at man ikke kan se lakken. Den Polyuretan baserede lak er så godt som usynlig og gulvet vil fremstå som var det oliebehandlet. Det vil sige at det næsten helt vedligeholdelsesfrie trægulv findes. Denne metode er måske også den stærkeste efterbehandlingsmetode der findes.

Et billede siger mere end tusind ord… Den lyse del af gulvet på billedet blev purbehandlet ca. et år inden billedet blev taget. På daværende tidspunkt var gulvet helt nyt og ingen kunne se at eller om det var blevet behandlet. På fotograferingstidspunktet kunne man så sandelig se den helt store forskel.

Den del af gulvet som nu er blevet mørkt kan komme til at se ud som om det var nyt igen, hvis man blot renser eller sliber trægulvet. Hvis gulvet derefter blev behandlet med PUR vil man kunne holde gulvet lyst og pænt i lige så lang tid som man ønsker det. Ikke nok med at gulvet ville se pænt ud i lang tid, man ville heller ikke slide på det, man ville blot slide på den pur, som det blev behandlet med og det er vigtigt at huske at lak og polyuretan er mere slidstærkt end træ. Pur har en meget stor mekanisk styrke over for f.eks. kontorstole og almindelig brug. Så hvis det er en kantine, et kontorområde eller lignende er en purbehandling det rette valg hvis gulvet skal holde i mange mange år.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver