Epoxy Gulv

Få det epoxy gulv du drømmer om

Epoxy Gulve

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Epoxy gulv er perfekt til et industrikøkken

Der, hvor der skal produceres, skal gulvet kunne holde til lidt af hvert. Der skal kunne spildes diverse madvarer og tabes knive, skåle samt øvrige tunge ting uden gulvet tager skade.

Arbejdstilsynet har også noget at skulle have sagt, for gulvet må heller ikke være for glat. Derfor skal industrikøkkenet have en ru overflade. Det skal også kunne gøres rent, så den ru overflade er med måde. Af den grund egner epoxy sig perfekt til et industrikøkken.

Omkring de maskiner, hvor der spildes meget varme væsker, lægges typisk creed.

Det sikre look

Epoxy gulve, som de kaldes, er velkendte i industriel sammenhæng og bruges på grund af deres store slidstyrke, hårdførhed samt dets rengøringsvenlige overflade. Denne type gulve passer godt ind i den enkelte og stilfaste indretningsstil, hvor enkeltheden netop gør det muligt enten at understøtte stilen eller med afsæt i ’rolige’ gulve at eksperimentere med indretningen.

Det vilde look

Med epoxygulve er det kun fantasien, der sætter grænserne for hvad som er muligt. Der kan eksperimenteres med farve, glans og sammensætninger, der med andre fabrikationer af gulve er meget besværlige – for ikke at sige umulige at fabrikere. Med epoxygulve kan man genetablere syrede 70’er stil med et væld af kontrastfarver, 80’er stil med pastel farvekombinationer, 90’er yuppiestil med blankpolerede mahognilook gulve. Derudover er der den klassiske kontrast stil med helt sorte eller kridhvide blankpolerede gulve, der med den stærke kontrast og enkelthed giver frihed i møbleringen til at ændre uden at behøve at ændre gulvets udtryk.

Det rå look

Det rå og lidt industrielle look – også kaldet New Yorker Gulv – med kæmpe slidstyrke kan opnås med epoxy. Det er det moderne udtryk, der er meget oppe i tiden og med god grund, for design og slidstyrke er nøgleordene. Det holder ”for evigt” og er meget nemt at gøre rent.

Epoxy gulve, som de kaldes, er velkendte i industriel sammenhæng og bruges på grund af deres store slidstyrke og hårdførhed, og fordi de er lette at gøre rent. Epoxygulve passer godt ind i en moderne indretningsstil. Looket må gerne være råt og lidt industrielt.

epoxy gulv stue

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Epoxy gulv egner sig til flere formål

Grundet epoxys mange fordelagtige egenskaber kan det anvendes ved mange typer af gulve. Hos Dupa Gulve har vi stor erfaring med alle typer af erhvervsgulve. Af den grund tager vi gerne en snak med dig om, hvad den mest optimale løsning er for dig. Vi hjælper selvfølgelig også renovering af det nuværende epoxy gulv, hvis der er behov for det.

Et epoxy gulv kan anvendes til mange formål, såsom lager gulve, industri køkkengulve, butiksgulve m.fl. – og Dupa Gulve kan hjælpe med alle typer. Ring til os ,så sender vi straks en ekspert, der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxy gulv.

Få et uforpligtende tilbud på Epoxy Gulv

Hos Dupa Gulve er vi eksperter i epoxy gulve, hvorfor vi gerne rådgiver og vejleder dig frem til den helt rette løsning. Det er vigtigt for os, at vi udfører et gulvarbejde af højeste kvalitet hver gang, så vores kunder kan nyde resultatet i lang tid fremover. Med vores dyrtkøbte erfaringer ved vi, hvad dit gulv kræver af os – uanset om det drejer sig om et mindre køkken eller et større institution gulv. Vi holder til i Gentofte, hvorfor vi ofte kører ud til kunder i København og større dele af Sjælland.

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv kan du fange os på telefon telefon 45 93 88 18 eller kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt