Epoxy

Vi er specialister i gulve

Industrikøkken

Her hvor der skal produceres skal gulvet kunne holde til lidt af hvert. Der skal kunne spildes diverse madvare og tabes knive skåle og øvrige tunge ting uden at gulvet tager skade. Arbejdstilsynet har også noget at skulle have sagt, for gulvet må heller ikke være for gladt, derfor den ru overflade. Det skal også kunne gøres rent så den ru overflade er med måde.

Omkring de maskiner hvor der spildes meget varme væsker lægges typisk creed, ring og hør om gulvet til det nye industri køkken

Det sikre look

Epoxygulve, som de kaldes, er velkendte i industriel sammenhæng og bruges på grund af deres store slidstyrke og hårdførhed og sidst fordi de er lette at gøre rent. Denne type gulve passer godt ind i den enkelte og stilfaste indretningsstil hvor enkeltheden netop gør det muligt enten at understøtte enkeltheden med den øvrige indretning eller med afsæt i ’rolige’ gulve at eksperimentere med indretningen.

Det vilde look

Med epoxygulve er det kun fantasien der sætter grænserne for hvad som er muligt. Der kan eksperimenteres med farve, glans og sammensætninger der med andre fabrikationer af gulve er meget besværlige for ikke at sige umulige at fabrikere. Med epoxygulve kan man genetablere syrede 70’er stil, med et væld af kontrastfarver, 80’er stil med pastelfarvekombinationer, 90’er yuppiestil med blankpolerede mahognilook gulve for slet ikke at tale om den klassiske kontrast stil med helt sorte eller kridhvide helt blankpolerede gulv der med den stærke kontrast og enkelthed giver frihed i møbleringen til at ændre uden at behøve at ændre gulvets udtryk.

Det rå look

Det rå og lidt industrielle look også kaldet New Yorker Gulv med kæmpe slidstyrke kan opnås med epoxy. Det er det moderne udtryk, der er meget oppe i tiden og med god grund, for design og slidstyrke er nøgle ordne. Det holder ”for evigt” og er meget nemt at gøre rent.

Epoxygulve, som de kaldes, er velkendte i industriel sammenhæng og bruges på grund af deres store slidstyrke og hårdførhed, og fordi de er lette at gøre rent. Epoxygulve passer godt ind i en moderne indretningsstil. Looket må gerne være råt og lidt industrielt.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver