Gratis gulvtjek

Vi er specialister i behandling af gulve

Gennemgang fra A til Z min 1.500 m2

Hvis du er nysgerrig og har lyst kommer vi gerne forbi og gennemgår dine gulve fra A til Z, vi kan gratis give et overblik over hvad der skal til for at få alle dine gulve helt up-to-date og der er mange penge at spare hvis man er lidt på forkant. Det er ikke mange tiltag der skal til for at spare i tusindevis af kroner på vores gulve, meget er sund fornuft og resten kan være vores ekspertise og mange års erfaring med vedligeholdelse af gulve.

Gratis handlingsorienteret rapport

Vi afleverer en fuld rapport over samtlige kvadratmeter på dine gulve.

Rapporten vil indeholde alt fra hvor der skal svejses, hvor der skal udskiftes, hvor der skal spartles, hvor der skal passes på vandskader, hvor der mangler et panel og hvor der kan renses og renoveres. Vi kommer også ind over hvad der skal til for at flotte gulve forbliver flotte gulve.

Få økonomisk overblik

Rapporten vil tillige indeholde en økonomisk oversigt over hver enkelt reparation.

Endelig kan vi lave en vedligeholdelsesplan der kan foreslå hvordan gulvene kan holdes over de næste f.eks. 5 eller 10 år.

Vi har ideer og forslag til hvordan man forebygger slitage på gulve. Hvor ofte tænker vi f.eks. på at en af de ting der slider mest på vores gulve er vores møbler og manglende aftørring af vores fodtøj.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve