Gulventreprise

Lad os stå for dit gulvprojekt fra A til Z

Gulventreprise

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Som dit gulvfirma tilbyder vi gulventreprise, da vi har mange års erfaring med flere typer af gulvopgaver.

Vi har udført alt fra små overfladebehandlinger over store gulvrenoveringer til etablering af nye gulve. Det er alt fra opbygning af undergulve til montering af nye gulvbelægninger. Derfor ved vi, hvad der skal til for at opnå kvalitetsgulve og langtidsholdbare løsninger. Af den grund kan vi også stå for hele dit gulvprojekt ved en gulventreprise. På den måde slipper du for koordinering samt bekymringerne og overlader ansvaret til os, da vi kan stå for hele projektet fra A-Z.

PROFESSIONEL GULVENTREPRISE MED LANGTIDSHOLDBARE RESULTATER

Gennem tiden har vi hjulpet utallige erhvervskunder og institutioner med deres gulvprojekter og gulventrepriser, hvor der altid har været et behov for en lang levetid på gulvet. Det skyldes at travle gulve som institutions gulve hurtigere bliver slidte, hvilket kan blive en dyr fornøjelse i længden. Af den grund har vi som dit gulvfirma et stort fokus på at skabe de meste effektive og kvalitetsbevidste løsninger, som giver dit gulv en lang levetid. Ved slidte gulve kan det ofte bedre betale sig med en gulvrenovering, da det er en billigere løsning, der kan få dit gulv til at se helt nyt ud. Hos Dupa Gulve har vi mange års erfaring med gulvrenoveringer, hvorfor vi også gerne hjælper hermed.

Ved en gulventreprise hos Dupa Gulve sørger vi for hele projektet fra A-Z. Næsten uanset hvad dit gulvprojekt kræver, så har vi den faglige ekspertise og erfaring til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

KONTAKT OS ANGÅENDE GULVENTREPRISE

Skal vi hjælpe med dit projekt? Vi holder til i Gentofte, hvorfra vi gerne kører ud til kunder i København og på resten Sjælland. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi rådgiver og vejleder dig frem til den rette løsning. Vi tilbyder alsidige og komplette løsninger i samarbejde med vores tømrer i Rødovre og vores maler i Gentofte.

Ring til os på telefon 45 93 88 18 eller skriv til os på mail info@dupa.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden. Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud med på vejen.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt