Gulvrenovering

Vi er specialister i polyurethan gulve

Vi er specialister i gulvrenovering

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Gulvrenovering af erfarne specialister

Hos Dupa Gulve har vi mange års erfaring med gulvrenovering samt behandling af gulve hvorfor vi er specialister i gulvrenovering samt behandling af gulve for både private og erhverv.

Gennem tiden har vi udført utallige gulvrenoveringer med flere forskellige gulvtyper, hvilket har givet os den faglige ekspertise og erfaring, der skal til for at skabe resultater af høj kvalitet med en lang levetid. Oftest kan det bedre betale sig med en gulvrenovering frem for en helt ny belægning, da gulvene kan blive som nye for en mindre pris. Eksempelvis er prisen på renovering af et linoleumsgulv ¼ af prisen for et helt nyt linoleumsgulv.

Som gulvfirma kan vi bl.a. hjælpe med:

gulvmand i gang med gulvarbejde

Professionel rådgivning i gulvrenoveringer

Inden vi udfører en gulvrenovering indgår vi i en dialog med dig omkring dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring, så vi kan finde den helt rette løsning for dig. Ved enhver gulvrenovering har vi et stort fokus på at skabe resultater af høj kvalitet med en lang levetid. Vi ved, at det er nogle af de vigtigste parametre for vores kunder. Af den grund forlader vi aldrig en opgave før vores kunder – og os selv – er glade og tilfredse for resultatet.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvrenovering

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller hvad dine gulve har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring dit gulv. Vi holder til i Gentofte, hvorfor vi ofte befinder os i København og på resten af Sjælland. Vi har derudover mulighed for at tilbyde diverse malerydelser, gennem vores maler i Gentofte, i forbindelse med din gulvrenovering.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupa.dk. Så giver vi et gratis – og selvfølgelig uforpligtende – tilbud med på vejen. Du kan ligeledes benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt