Gulvrenovering

Vi er specialister i gulvrenovering

Gulvrenovering af erfarne specialister

Hos Dupa Gulve har vi mange års erfaring med gulvrenovering samt behandling af gulve hvorfor vi er specialister i gulvrenovering samt behandling af gulve for både private og erhverv. Gennem tiden har vi udført utallige gulvrenoveringer med flere forskellige gulvtyper, hvilket har givet os den faglige ekspertise og erfaring, der skal til for at skabe resultater af høj kvalitet med en lang levetid. Oftest kan det bedre betale sig med en gulvrenovering frem for en helt ny belægning, da gulvene kan blive som nye for en mindre pris. Eksempelvis er prisen på renovering af et linoleumsgulv ¼ af prisen for et helt nyt linoleumsgulv.

Som gulvfirma kan vi bl.a. hjælpe med:

Professionel rådgivning i gulvrenoveringer

Inden vi udfører en gulvrenovering indgår vi i en dialog med dig omkring dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring, så vi kan finde den helt rette løsning for dig. Ved enhver gulvrenovering har vi et stort fokus på at skabe resultater af høj kvalitet med en lang levetid. Vi ved, at det er nogle af de vigtigste parametre for vores kunder. Af den grund forlader vi aldrig en opgave før vores kunder – og os selv – er glade og tilfredse for resultatet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvrenovering

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller hvad dine gulve har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring dit gulv. Vi holder til i Gentofte, hvorfor vi ofte befinder os i København og på resten af Sjælland.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupagulve.dk. Så giver vi et gratis – og selvfølgelig uforpligtende – tilbud med på vejen. Du kan ligeledes benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Se eksempler på

Vores kunder

egedal kommune
crecsendo
furesø kommune
høgh administration
dansk sygeplejeråd
h friedmann & søn
therm zell
gentofte kommune
hk byg entreprise
jeudan
levring og levring
mellemfolkeligt samvirke
palæo
sydbank logo
TSCHERINING logo
viebke & west
aarsleff
hk byg entreprise
jeudan
gentofte kommune

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve