Industrigulve

Vi er specialister i industrigulve

Industrigulve

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

ERFAREN GULVMAND TIL INDUSTRIGULV

Hos Dupa Gulve er vi eksperter i at lægge et industrigulv, da vi har mere end 25 års erfaring med gulvopgaver af alle slags for erhvervskunder.

Vi ved, hvad et industrigulv kræver, hvorfor vi gerne vejleder og rådgiver vores kunder ud fra deres ønsker og behov. På den måde finder vi frem til den mest optimale løsning i fællesskab med vores kunder. Med os som din professionelle gulvlægger er du garanteret et kvalitetsbevidst gulvarbejde med en høj grad af service. Vi skræddersyr gerne en løsning til dig.

INDEN FOR ET INDUSTRIGULV KAN VI BL.A. HJÆLPE MED:

  • Køkkengulve
  • Værkstedsgulve
  • Parkeringskældre
  • Lagerhaller
industrigulv i lagerhal 2

Langtidsholdbart industrigulv

Industrigulve fra Dupa Gulve er velegnet til lagerbygninger, industrihaller og alle former for industriproduktion. Derudover har vi stor erfaring med at udføre gulve til det professionelle køkken. Vi anbefaler oftest at et industrigulv udføres i epoxy, da der er tale om en langtidsholdbar gulvløsning, der lever op til kravene ved et industrigulv. Ligeledes er der mange andre fordele ved epoxy, såsom den rengøringsvenlige overflade, en høj grad af sikkerhed og ikke mindst de mange designmuligheder. På den måde får man et industrigulv, der både er praktisk men også kan designes efter ønsker til farver osv.

Inudstrigulv til det professionelle køkken

Gennem tiden har vi hjulpet utallige erhvervskunder med at udføre et industrigulv til det professionelle køkken, hvorfor vi er specialister i køkkengulve til restauranter, caféer osv. Vi ved, at der stilles krav til et køkkengulv, som både skal være sikkert, rengøringsvenligt og have en lang holdbarhed. Derudover må gulvet gerne kunne designes efter ønske. Af den grund udfører vi ofte et professionelt køkkengulv i epoxy, da den lever op til disse krav.

Fordelene ved et colorkvarts/epoxygulv i det professionelle køkken er ikke til at overse:

  • Rengøringsvenligt: Gulvet er vandtæt, ikke absorberende samt kan udføres i hulkehle, hvilket vil sige en runding fra gulv til væg. Det gør det utroligt let at rengøre.
  • Høj grad af sikkerhed: Et epoxygulv kan udføres med nøjagtig den skridsikring, der ønskes, så det er skridsikret – også når der arbejdes på det. Selvom der spildes væsker eller madvarer på gulvet, står man stadig ordentlig fast.
  • Langtidsholdbar: Gulvet tåler maksimal belastning. Epoxygulv er at foretrække ved et industrikøkken, da det tåler tab af tunge genstande samt flytning af tunge maskiner uden at man efterlader en masse ridser.
  • Designmuligheder: Et praktisk industrigulv kan også være flot. Med epoxy kan køkkengulvet udføres i alle farver. Måske er der en logofarve eller andet, som der skal være i gulvet. Det bestemmer man helt selv.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få en uforpligtende snak om et industrigulv

Som din gulvmand er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit industrigulv. Vi lytter til jeres ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige viden og erfaring. I fællesskab med jer finder vi frem til det helt rette og mest optimale industrigulv for jer. Ligeledes kommer vi også gerne ud til jer for at udføre et gratis gulvtjek, hvor vi gennemgår jeres nuværende gulve. Her kommer vi gerne med et bud på, hvad jeres gulv har brug for, samt hvorvidt det bedst kan betale sig med en renovering eller et helt nyt industrigulv.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18, så vi kan tage en uforpligtende snak om dit gulvprojekt. Du kan også skrive til os på mail info@dupa.dk eller bruge vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et svar samt et uforpligtende tilbud på jeres gulvprojekt hurtigst muligt.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt