Linoleumsgulv

Vi er specialister i linoleumsgulve

Linoleum er et naturprodukt

Linoleum er et naturprodukt. Det er bemærkelsesværdigt, at et produkt der er mere end 150 år gammelt, stadig anvendes til samme formål, som det oprindeligt blev skabt til gulvbelægninger. Gulvbelægning til hospitaler, institutioner, skoler osv.
Linoleum er et materiale fremstillet af rene naturprodukter, linolie, harpiks, kalk og kork-, sten- og træmel i forskellige kombinationer på groft lærred af hessian vævet og af plantefibre fra juteplanten. Linoleum anvendes også som bl.a. belægning på borde og diske, samt til grafisk tryk. Ordet kommer af latin for hør (linum) og olie (oleum).

Et linoleumsgulv har mange egenskaber

Materialerne i et linoleumsgulv skaber et stærkt og flot gulv. Hvis du tænker, at linoleum blot er gråt og industrielt, så tager du fejl. Du kan få det i mange flotte farver, så det matcher æstetik, design og atmosfæren i rummene. Du kommer ikke til at ”nøjes” med linoleum i de rum, hvor der vælges linoleum som gulvbelægning.

Linoleum er slidstærkt, antistatisk, trinlyddæmpende og modstandsdygtigt over for olie og fedtstoffer. Det er let at rengøre og anvendes hyppigt på hospitaler og plejehjem, i børneinstitutioner og kontorer samt i køkkener og på trappe- og gangarealer. Det er teknisk muligt at rense linoleum, så det ser ud som nyt, men det har hidtil været en dyr løsning, da det skulle gøres hyppigt, men det har vi en løsning på. Løsningen hedder polyurethan.

Linoleumsgulv hos Dupa Gulve

Når der skal lægges ny linoleum på gulvene eller når og hvis den eksisterende linoleum skal udskiftes med en ny. Kan Dupa kontaktes og vi vil straks kunne komme forbi at afgive et tilbud så man hurtigt har en pris på opgaven.

Når opgaven står for døren er det rart hurtigt at få et overblik over hvad det koster at lægge nyt gulv. Prisen skal kunne sendes frem så hurtigt at bygge processen ikke skal stoppe blot fordi man skal pris på nyt linoleumsgulv. Typisk kommer vi ud og måler op, vurderer undergulvet og opgaven generelt. Herfra er der ikke langt til en pris.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på Linoleumsgulv

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit linoleumsgulv. Ved en grundig snak med dig om dine ønsker og behov, finder vi frem til den mest optimale løsning. Det er vigtigt for os, at vores kunder får et linoleumsgulv, som de vil nyde i mange år fremover. Se farvemuligheder her.

Modtag et uforpligtende tilbud på et linoleumsgulv ved at ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller ved at skrive til os på mail info@dupagulve.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, som du finder længere oppe på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud. Ud fra vores lokation i Gentofte kører vi dagligt til København og større dele af Sjælland. Byder opgaven dét, kører vi selvfølgelig også gerne længere.

Gratis tjek af linoleumsgulv

Hos Dupa Gulve vil vi gerne finde den mest optimale løsning for dig, så du får et gulv, der opfylder dine ønsker og behov. Af den grund udfører vi gerne et gratis gulvtjek, hvor vi ved en grundig gennemgang giver svar på, hvad dit gulv har brug for. Har du allerede et linoleumsgulv, som har brug for en opfrisker, kan det ofte betale sig at renovere dele af gulvet. Vi er specialister i renovering af linoleumsgulv, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os.

Efter en grundig gennemgang af dit gulv fra A til Z vil du modtage en rapport med et bud på, hvad forskellige løsninger vil koste for dig.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver