New Yorker gulv

Mange års erfaring med New Yorker Gulve

New Yorker gulv

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Få et råt og industrielt look med et New Yorker gulv

Begrebet New Yorker gulv er ikke en beskyttet titel, men dækker over et særligt udseende. Udtrykket stammer fra ældre loftslejligheder i New York, som blev ombygget fra industrilokaler til private hjem. I forbindelse med ombygningerne, beholdt man gulvene, der ofte var lavet af beton og derfor gav lejlighederne et råt og industrielt look.

New Yorker stilen er de seneste år blevet mere og mere populære og moderne. De har ikke blot fundet sin vej ind i den danske industri- og detailhandel, men også ind i de private danske hjem. Udover det rå look, er New Yorker gulvene også karakteriseret ved:

  • Høj slidstyrke
  • Høj komfort
  • Fugefri overflade
  • Minimalt behov for vedligeholdelse

New Yorker gulv i forskellige materialer

Et New Yorker gulv kan laves af mange forskellige materialer. Det rette materialevalg afhænger af en række punkter, som du bør overveje, når du skal have lagt dit nye gulv.

Undergulvet

Materialevalget afhænger først og fremmest af det undergulv, som dit nye gulv skal lægges på. New Yorker gulve kan lægges på de fleste undergulve, herunder for eksempel på beton, linoleum, vinyl, træ, klinker eller gulve med varme i. Det kan næsten altid lade sig gøre at få New Yorker-looket hjem i stuen, uanset hvilket undergulv man har, så længe man vælger de rette materialer.

Lokalets anvendelse

Et andet punkt der skal tages op til overvejelse er, hvad det lokale hvor gulvet skal lægges, anvendes til. Mængden af trafik på gulvet, den forventede mængde af fugt på gulvet og om det for eksempel er i badeværelset, dagligstuen, butikken, udstillingslokalet, lagerlokalet osv.

Komfort og udseende

Har du gjort dig overvejelser om blødheden på dit nye gulv eller hvordan akustikken skal være i det rum, hvor gulvet skal lægges? Disse faktorer påvirkes nemlig også af materialevalget. New Yorker gulvets udseende påvirkes også af materialevalget, både hvad angår farverne og tonerne på gulvet, og hvad angår gulvets endelige finish. Skal der for eksempel være “liv” i gulvet eller skal det fremstå mere roligt?

Hos Duba Gulve tilbyder vi 3 forskellige typer af New Yorker gulv:

linoleumsgulv påfyldning

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Vi er eksperter i gulve

Med mere end 25 års erfaring i branchen, kan vi med god samvittighed kalde os eksperter i gulve og gulvlægning. Vi ved hvad det kræver at lægge et godt og langtidsholdbart gulv. Vi tilbyder et gratis gulvtjek og rådgiver om de optimale gulvløsninger i dit hjem eller på din arbejdsplads. Vi samler på glade kunder og derfor stiler vi altid efter at indfri dine forventninger, ønsker og behov, når vi lægger dit nye New Yorker gulv.

Hør mere om vores New Yorker gulve

Hvis du har brug for vejledning, inspiration eller information om mulige gulvløsninger, så kontakt os allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi tager en snak om dine ønsker og ideer, og finder i fællesskab ud af, hvordan du får det gulv du drømmer om.

Fra vores base i Gentofte servicerer vi dagligt kunder i hele København og store dele af Sjælland. Vi kører naturligvis også længere for den rette opgave. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18. Du kan også bestille et tilbud med det samme, direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at lægge dit drømmegulv.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt