Designgulv i flydemørtel

Vi er specialister i New Yorker gulve

Design flydemørtel

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Det traditionelle New Yorker gulv

Et gulv belagt med flydemørtel kan slibes og efterbehandles, så det giver et råt og industrielt udseende.

Denne gulvtype kaldes et designgulv og er den “traditionelle” måde at lave et New Yorker gulv på. Gulvets endelige udtryk kan variere, som resultat af hvordan gulvet slibes og hvilken lak det efterbehandles med. Minimal efterbehandling giver et råt og uslebet udtryk, mens en lakbehandling kan give et pænere udtryk, uden at miste sit rå og industrielle look. Uanset ønske om udseende og finish, efterbehandles gulvet med mat eller blank epoxy, der sikrer et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv.

Et hav af anvendelsesmuligheder

Designgulve laves med flydemørtel. Et New Yorker gulv ligner altså ikke bare et betongulv, det er et betongulv. Et solidt og slidstærkt betongulv har mange fordele og åbner op for en lang række af anvendelsesmuligheder. Nogle af de klare fordele ved New Yorker gulve i flydemørtel er:

  • Slidstærkt, hvilket blandt andet gør det anvendeligt til let industri
  • Mange forskellige muligheder for farve, udtryk og udseende
  • Ideelt til opretning af skæve gulve
  • Ideelt til anvendelse i detailforretninger
  • Lave omkostninger til vedligeholdelse
  • Let at rengøre

New Yorker gulvet er meget moderne og oplever en stadigt stigende popularitet. Et gulv i flydemørtel er dog ikke en optimal løsning i alle situationer, så derfor laves gulvene også i andre materialer, så det populære rå og industrielle look kan anvendes flere steder. Hos Dupa Gulve laver vi for eksempel også New Yorker gulve i:

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Vi er specialister i New Yorker gulve

Hos Dupa Gulve har vi mere end 25 års erfaring som gulvmænd, hvorfor vi har hjulpet med mange typer og størrelser af gulve. Vi har set lidt af hvert, hvorfor vi ved, hvad dit gulv kræver af os, så du får et kvalitetsbevidst samt langtidsholdbart New Yorker gulv. Som din gulvmand tilbyder vi et gratis gulvtjek, hvor du kan få svar på, hvad dit gulv har brug for samt hvilken løsning, der er mest optimal. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde, hvorfor vi altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov, når vi præsenterer en løsning.

Kontakt os angående et New Yorker gulv

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende og grundig snak med dig om dit gulvprojekt. Vi rådgiver og vejleder selvfølgelig gerne, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde finder vi frem til den helt rette løsning for dig, så du får et gulv, der lever op til dine ønsker og behov. Ud fra vores lokation i Gentofte kører vi dagligt ud til kunder i København og større dele af Sjælland. For den rette opgave, kører vi selvfølgelig gerne længere. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18, så vi kan tage en uforpligtende snak. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dit nye gulv.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt