Polyurethan

Vi er specialister i New Yorker gulve

ComfortFloor i New Yorker look

ComfortFloor er anvendelig til offentlige bygninger, såsom skoler, institutioner, kontorer og lign, samt erhvervsmæssige bygninger som butikker, frisørsaloner, tandlægeklinikker og andre steder, hvor personalet har behov for at stå op i længere perioder. Et ComfortFloor med New Yorker look egner sig specielt, hvor behovet er komfort, lydreduktion af trinstøj og lydtransport.

Egenskaberne ved et ComfortFloor er mange:

  • Lyd absorberende
  • Indflydelse på lydisolering.
  • Høj komfort
  • Stor slidstyrke
  • Revneoverbyggende
  • Dekorativ

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Vi er specialister i New Yorker gulve

Hos Dupa Gulve har vi mere end 25 års erfaring som gulvmænd, hvorfor vi har hjulpet med mange typer og størrelser af gulve. Vi har set lidt af hvert, hvorfor vi ved, hvad dit gulv kræver af os, så du får et kvalitetsbevidst samt langtidsholdbart New Yorker gulv. Som din gulvmand tilbyder vi et gratis gulvtjek, hvor du kan få svar på, hvad dit gulv har brug for samt hvilken løsning, der er mest optimal. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde, hvorfor vi altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov, når vi præsenterer en løsning.

Kontakt os angående et New Yorker gulv

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende og grundig snak med dig om dit gulvprojekt. Vi rådgiver og vejleder selvfølgelig gerne, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde finder vi frem til den helt rette løsning for dig, så du får et New Yorker gulv, der lever op til dine ønsker og behov. Ud fra vores lokation i Gentofte kører vi dagligt ud til kunder i København og større dele af Sjælland. For den rette opgave, kører vi selvfølgelig gerne længere. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18, så vi kan tage en uforpligtende snak. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular længere oppe på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et New Yorker gulv.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve