Silkecement

Vi er specialister i silkecement gulve

Silkecement

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Silkecement et dekorativt og råt look

Silkecement er et spændende produkt, der kan skabe det rå look, som vi typisk ser ved dét betongulv, vi alle kender som New Yorker gulv.

Navnet til disse gulve har sin inspiration fra tidligere industrilokaler i New York City, som man har omdannet til boliger uden at lægge nye gulve. Selvom et silkecement gulv ser råt ud, er overfladen utrolig rengøringsvenlig, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder.

Med Silkecement kan man udføre alt fra gulve, borde, trapper, vægge, brusenicher til badekar, terrasser og swimmingpools m.v. Som sagt, så findes der næsten ingen grænser for dets anvendelsesmuligheder.

Fordele ved Silkecement

Gulve er naturligvis vores primære område, hvor vi er eksperter i mange gulvtyper. Med Silkecement kan vi tilbyde det rå udtryk på gulve til mange anvendelser i alle indendørslokaler inkl. køkkener og badeværelser. Vi hjælper også gerne, hvis det skal lægges udendørs, eksempelvis på terrassen eller altanen. En anden fordel ved disse gulve er, at de kan etableres i alle farver. Det giver et særdeles eksklusivt udtryk med vildskab og særegenhed, og så er der ikke to gulve, som er ens. Med Silkecement er hvert gulv unikt. Derudover bør nævnes, at et silkecement gulv er lige så slidstærkt som et solidt trægulv.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål omkring Silkecement. Du kan også se vores FAQ om silkecement hereunder. Ring til os på telefon 45 93 88 18, eller skriv til os på mail info@dupa.dk. Du kan selvfølgelig også benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

FAQ om Silkecement

Ja, der findes en særlig Silkecement serie, der er designet netop til brug på trækonstruktioner. Gulve, borde og den slags

Ja, her anvendes en særlig armeret membran til at fylde fugerne, derefter etableres Silkecementen. Således bliver resultatet helt jævnt

Silkecement kan fås i alle farvenuancer. Farverne blandes ud fra RAL farvekoder

Ja, Silkecement kan med fordel anvendes i køkkener. Den unikke overflade er behandlet således at den er særdeles rengøringsvenlig

Ja, Silkecement kan med fordel anvendes udendørs. Der er endda udviklet en serie, som netop er beregnet til konstant vandpåvirkning denne anvendes til f.eks. badekar og svømmebassiner.

Ja, helt uden problemer

Nej, Silkecement er ikke giftigt og indeholder ingen opløsningsmidler.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Vi er specialister i New Yorker gulve

Hos Dupa Gulve har vi mere end 25 års erfaring som gulvmænd, hvorfor vi har hjulpet med mange typer og størrelser af gulve. Vi har set lidt af hvert, hvorfor vi ved, hvad dit gulv kræver af os, så du får et kvalitetsbevidst samt langtidsholdbart New Yorker gulv. Som din gulvmand tilbyder vi et gratis gulvtjek, hvor du kan få svar på, hvad dit gulv har brug for samt hvilken løsning, der er mest optimal. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde, hvorfor vi altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov, når vi præsenterer en løsning.

Kontakt os angående et New Yorker gulv

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende og grundig snak med dig om dit gulvprojekt. Vi rådgiver og vejleder selvfølgelig gerne, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde finder vi frem til den helt rette løsning for dig, så du får et New Yorker gulv, der lever op til dine ønsker og behov. Ud fra vores lokation i Gentofte kører vi dagligt ud til kunder i København og større dele af Sjælland. For den rette opgave, kører vi selvfølgelig gerne længere. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18, så vi kan tage en uforpligtende snak. Alternativt kan du indhente et tilbud direkte gennem vores kontaktformular på siden her. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et New Yorker gulv.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt