New Yorker gulve

Vi er specialister i gulve

Gulvet i Frisørsalonen

Mere New Yorker agtigt bliver det ikke

Og så er det oven i købet praktisk især i en frisørsalon. Selv om der altid bliver fejet og gjort rent på gulvet i frisørsalonnen mellem hver kunde, så kan det ikke undgås at der ligger hår på gulvet mens der arbejdes.

Badeværelse

Nu kan det også lade sig gøre at få New Yorker gulv i badeværelset. Ring gerne og hør hvordan det er opbygget og hvordan prisen vil være for dit badeværelse. For selv om der er flere lag / arbejdsgange i dette gulv kan det ofte nemt konkurrere med et flisegulv på prisen.

ComfortFloor i New Yorker look

ComfortFloor er anvendelig til:

Offentlige bygninger som f.eks. skoler, institutioner, kontorer og lign, samt erhvervsmæssige bygninger som butikker, frisørsaloner, tandlægeklinikker og andre steder hvor personalet har behov for at stå op i længere perioder og hvor der i øvrigt er behov for og krav til komfort, lydreduktion af trinstøj og lydtransport.

  • Lyd absorberende
  • Indflydelse på lydisolering.
  • Høj komfort
  • Stor slidstyrke
  • Revneoverbyggende
  • Dekorativ

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver