Gulvfirma med 25 års erfaring

Vi er specialister i behandling af gulve

Dupa Gulve er et professionelt og erfarent gulvfirma, som byder på stærke kompetencer inden for behandling og renovering af gulve samt gulvbelægninger. Vores lokation er i Gentofte, hvorfor vi kører ud til vores kunder i København samt i store dele af Sjælland. Vi hjælper både private og erhverv med at få deres ønske om et langtidsholdbart kvalitetsgulv opfyldt.

Kvalitetsbevidst gulvfirma med langtidsholdbare løsninger

Vi er et gulvfirma, der byder på mere end 25 års erfaring, hvilket kommer til stor gavn for vores kunder. Efter mange år i rengøringsbranchen har vi fået dyrtkøbte erfaringer i vigtigheden af vedligeholdelse af linoleumsgulve. Eksempelvis kan et ubehandlet linoleumsgulv give voldsomme udfordringer rengøringsmæssigt – også selvom alle forskrifter og aftaler overholdes. Derfor har vi i mange år benyttet forskellige metoder for at gøre rengøring og vedligeholdelse af linoleumsgulve til en overkommelig opgave. Løsningerne har typisk bestået af vekselvask og polish behandlinger, som fungerer godt til mindre belastede områder. Men på trapper, skoler, institutioner og hos travle virksomheder er der et større behov for langtidsholdbare løsninger.

Som gulvfirma har vi arbejdet på at finde frem til en mere kvalitetsbevidst og langtidsholdbar løsning – og vores søgen faldt på Polyurethan. Herfra har det taget fart, hvor vi gennem tiden har udført utallige andre gulvopgaver såsom lægning af linoleum, epoxy, tæpper samt vedligeholdelse af trægulve.

Dit gulvfirma med ekspertise i behandling af gulve

Vores mange års erfaring har givet os kompetencerne og værktøjerne til at skabe de mest effektive og kvalitetsbevidste løsninger, som opfylder vores kunders krav om et langtidsholdbart gulv. Ingen opgave er hverken for stor eller lille for os som gulvfirma, hvorfor vi også tilbyder gulventrepriser, så vi kan stå for dit gulvprojekt fra A-Z.

Som kunde hos os vil du møde et professionelt gulvfirma, der har ekspertisen og erfaringen til at rådgive og vejlede dig omkring dit gulv. Vi lytter til dine behov og ønsker, så vi i fællesskab finder frem til den helt rette løsning for dig. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet, hvorfor vi aldrig forlader en opgave, før vores kunder – og os selv – er glade og tilfredse med resultatet.

Lad os tage en uforpligtende snak om dit gulvprojekt

Hos Dupa Gulve står vi klar til at hjælpe dig med din gulvopgave. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt, hvor vi rådgiver og vejleder dig frem til den mest optimale løsning.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupagulve.dk. Så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen.

dupa gulve claus

Claus Strøyer
Direktør & partner

+45 21 41 24 32

csj@dupagulve.dk

dupa gulve michael

Michael Strøyer
Partner

+45 27 80 83 03

ms@dupagulve.dk

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Se eksempler på

Vores kunder

egedal kommune
crecsendo
furesø kommune
høgh administration
dansk sygeplejeråd
h friedmann & søn
therm zell
gentofte kommune
hk byg entreprise
jeudan
levring og levring
mellemfolkeligt samvirke
palæo
sydbank logo
TSCHERINING logo
viebke & west
aarsleff
hk byg entreprise
jeudan
gentofte kommune

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve