Polyurethan

Vi er specialister i gulve

Spar udskiftningen af linoleumsgulvet, det er unødvendigt

Få fabriksfinish tilbage og få det til at holde i lang tid, med andre ord livstidsforlæng det gamle gulv og få det til at se ud som da det var nyt. Slidte og gamle linoleums gulve kan som regel blive som nye igen til den kvarte pris af hvad nyt linoleum koster, hvis man vælger en PUR løsning fra DUPA Gulve.

Fordelene er til at få øje på:

 • Indeklimaet bliver straks mærkbart bedre, da gulvene nu kan blive rigtig rene blot ved almindelig rengøring
 • Det er en miljørigtig løsning, da brug af sæbe stort set bliver unødvendigt.
 • Gulvene bliver langt hurtigere at rengøre.
 • Det nye gulv kan etableres i løbet af en weekend.
 • Prisen på nyt gulv er omkring en ¼ del af hvad nyt linoleum koster.
 • Hvis man ønsker farveskift er det også en mulighed.

Coating

En transparent behandling af eksisterende overflader er den bedste mulighed for livstidsforlængelse af f.eks. linoleumsbelægninger. Den hyppigst anvendt Polyurethan coating, besidder nedenstående egenskaber.

Farveskift og Coating

Et farveskift efter eget valg på f.eks. linoleum og vinyl sammenholdt med en coating opnås både fornyelse og livstids forlængende.

Følgende gør sig gældende for både farveskift og coating

 • Meget slidstærkt, har stor mekanisk styrke over for f.eks. kontorstole. ·
 • Diffusionsåben, og ændrer derfor ikke gulvets egenskaber.
 • Fleksibelt, og kan derfor med fordel påføres ”bløde” gulve som f.eks. linoleum og vinyl. ·
 • God UV resistens, gulner ikke over tid.
 • Brandforsinkende (klasse Bfls1).
 • Nemt at rengøre, hygiejne fremmende.
 • Resistent overfor mange kemikalier.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

ComfortFloor

ComfortFloor er anvendelig til:

Offentlige bygninger som f.eks. skoler, institutioner, kontorer og lign, samt erhvervsmæssige bygninger som butikker, frisørsaloner, tandlægeklinikker og andre steder hvor personalet har behov for at stå op i længere perioder og hvor der i øvrigt er behov for og krav til komfort, lydreduktion af trinstøj og lydtransport.

 • Lyd absorberende
 • Indflydelse på lydisolering
 • Høj komfort
 • Stor slidstyrke
 • Revneoverbyggende
 • Dekorativ

Er den Polyurethan, der anvendes til gulve sundhedsskadelig?

Nej det er den bestemt ikke Polyurethan produkter har en meget lav VOC emission og anvendes derfor både i kantiner, i børnehaver, på hospitaler og i fødevareindustrien, ja kort sagt over alt. Polyurethan er godt for indeklimaet fordi det er nemt at holde rent. Det er det blandet andet fordi et polyurethan gulv er fugefrit. Og det er det endvidere fordi et polyurethan gulv set under lup er helt glat modsat f.eks. et linoleums gulv som har porer og derfor er meget porøst. Det vil med andre ord sige at der ikke i et pur gulv vil sætte sig snavs og bakterier på samme måde som der vil det på gulve der er porøse eller har fuger, altså linoleums- og klinkegulve

Comfort PUR, det perfekte gulv til et omklædningsrum?

Comfort PUR er blandt andet perfekt fordi det er meget rengørignsvenligt. Der næst at det blødt og behageligt at gå på. I omklædningsrummet går man jo på bare fødder. Så hvis der ikke er varme i gulvet er det i det mindste behageligt at gå på. Man kan som det ses af billederne selv vælge hvilken farve gulvet skal være. Måske skal pigernes omklædning være rødt og drengenes blåt.

Køkkengulvet skal være praktisk og behageligt

Derfor er comfort pur en super løsning til køkkengulvet. Nemt at gøre rent, slidstærkt og så kan det få lige den farve man har lyst til. I køkkenet står man tit stille i længere perioder når man laver mad, derfor er det også her vigtigt at gulvet ikke er for hårdt at stå og gå på.

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver