Referencer

Se eksempler på opgaver vi har udført

Referencer

Se eksempler på

opgaver vi har løst

Badeværelse i silkecement 

Møllegade

Badeværelse i irret bronze udført i silkecement

Køkkenalrum

Polyurethan

Industrikøkken

New Yorker gulv på linoleum

Et ældre køkken fik et helt nyt udtryk blot ved at lave et New Yorker Gulv oven på den eksisterende linoleum. Familien ville gerne have nyt gulv i køkkenet, men vidste ikke hvad de skulle gøre, for som det ses på billederne står køkkenet på ben. Dupa Gulve foreslog et “New Yorker Gulv” som kan lægges uden at pille køkkenet ned. Her ses resultatet.!

New Yorker gulv i lejlighed

New Yorker Gulv på Nørrebro eller skulle vi kalde det Nørre Bronx, for det fortjener det

I en i forvejen cool og meget smagfuld lejlighed på Nørrebro, beboet af bloggeren Frk. Overspringshandling, som er bloggerens alias og hendes mand. Lejligheden der for år tilbage tjente som et tørreloft, havde som så mange københavner lejligheder trægulve over det hele. De var af ældre dato og trængte til at blive renoveret, men familien ville noget helt andet. Nemlig have skiftet de slidte og efter hånden ødelagte trægulve ud med et newyorker gulv. Og newyorker gulv var lige hvad de fik, rå, ustrukturerede og særdeles dekorative betonlook gulve.

Vi, Dupa Gulve, var så heldige at blive valgt ud til at udføre jobbet. Først skulle gulvet stabiliseres, så skulle det rettes, så skulle det primes og så videre. Se resultatet her Copenhagenwilderness og læs om processen. Det er ikke kedelig læsning, det lover jeg.

Et newyorker gulv er hotteste mode og efterspurgt i både, huse og lejligheder, ring gerne så kommer en af os og ser opgaven og fortæller lidt om hvad man kan og skal forvente sig af et New Yorker gulv

Baderum i vinyl

Før efter billeder af et baderum. Efter mange års brug og mangelfuld rengøring, kan et baderum komme til at se sådan. En blanding af rust, kalk og okker er trængt ned i gulv og vægge som begge dele er vinyl. Måske skulle det have været udskiftet, men en man besluttede at nøjes med en tilbunds gående renovering af de eksisterende materialer og her er resultatet. Og der var naturligvis meget at spare. Det blev naturligvis ikke et nyt baderum, udseendet kom på plads og hygiejnen ligeså.

Plejehjem

Før efter billeder på et plejehjem. Gulvet var så godt som ødelagt af alt fra batterisyre, jod, olie og almindeligt snavs. Nu er det stort set som nyt og behandlet med PUR derfor kan det nu holde i mange år. Ingen troede at gulvet kunne reddes og at der skulle lægges helt ny linoleum med alt hvad det indebærer.

Det viste sig imidlertid at vi med vores metoder var i stand til at rense gulvet op så det nu stort set ser ud som nyt.

At vi fik forskellige områder på plejehjemmet til at se fine ud var een ting, men hele logistikken omkring udførelsen af arbejdet fik vi også løst. Vi kunne jo ikke lukke hele plejehjemmet af da det jo var og er beboet af et større antal ældre, som skulle generes mindst muligt. Men efter et par planlægningsmøder med personalet lykkedes det uden de store problemer at få det hele til at hænge sammen uden gener for beboerne.

Polyurethan gulv

Fra skråt til slot, kan man få lyst til at sige. Men det er ikke helt korrekt for det var i forvejen et rigtig fint hjem, med god smag, gode materialer og masser af hygge, men gulvne var ikke nye og som altid var der et budget, som skulle overholdes. Derfor valgte ejeren at kontakte Dupa Gulve for at høre hvad vi kunne gøre. Ønsket var et hvidt og blankt fugefrit gulve, som skulle løfte lejligheden til det niveau, som den egentlig fortjente.
De nye gulve har gjort alt det, man kunne ønske sig. Lokalerne; køkken og entre synes nu langt større end de gjorde før, hvor der lå et mørkt kork gulv. Nu er gulvene lyse og indbydende, nærmest som om der sat flere vinduer i lejligheden. Køkkenet virker helt klinisk på den gode måde. Og den bonus, man måske ikke tænker på er at gulvene nu er super lette at holde rene, omend hvide gulve kræver lidt mere.
Et køkken uden bakterier og en entre midt i lejligheden hvor man tror der er vinduer i, det er resultatet af en operation der tog en weekend og prismæssigt var til at komme inærheden af.

Tandlægeklinik

Før efter billeder på en tandlægeklinik. Pirelli gummi gulvet var gammelt og beskidt efter mange års brug, og pirelli gulve er meget svære at holde rene. Nu er det stort set som nyt og behandlet med PUR derfor kan det nu holde i mange år. Et gammelt Pirelli gulv har en tendens til efter nogen tids slidtage af få skidt aflejringer omkring de runde forhøjninger, de er ofte svært at rene gulve ud af igen. Pirelli gulve bliver også ofter matte og lidt ru i overfladen af solen, det gør dem også besværlige af holde rene, med mindre med skurre dem med skurremaskiner og det er sjældet en daglig rutine. Hvis Dupa Gulve først får lov til at grundrense et gammelt pirelli gulv, så kan vi derefter behandle dem med PUR. Man kan, som i dette tilfælde, give gulvene en helt ny farve. Gulvets nye farve bliver efterbehandlet med en transparent pur. Det kalder vi en topcoat. En topcoat kan vi udlægge i enten helt mat, halv blank eller blank. I det polyuretan behandlede gulv på billedet har vi tillige drysset små chips på gulvets overflade. På den måde ses det ikke helt så tydeligt hvis purgulvet bliver lidt beskidt, når indgangsmåtten ikke lige bliver brugt.

Gang på kontor

Før efter billeder på et gangareal på et kontor i Hvidovre. Gulvet trængte som det ses til at blive frisket lidt op. Det var belagt med polish, som var lidt slidt især i gangbanerne. Nogle få timers arbejde og gulvene var atter skindende lige som det var ønsket. Nu er gulvene, modsat inden behandlingen, meget nemme at holde rene og de er tillige langt hurtigere at gøre rene. Det betyder naturligvis at indeklimaet forbedres, det vil kunne mærkes fra første dag.

Børnehaven der fik nyt gulv

Det gamle linoleums gulv, kunne næsten ikke mere. Man kunne have renset det, men her valgte man at lave et nyt pur gulv. ComfortFloor, som er lidt blødere at gå på og som støjer lidt mindre end almindelige gulve, en god løsning for en børnehave.

Sådan en løsning er super nem at holde ren og ikke lige så dyr som ny linoelum. Når det er nemt at holde rent betyder det alt andet lige at indeklimaet også bliver forbedret og det er ikke helt uvæsentligt i et miljø hvor våde flyverdragter og mudrede gummiestøvler er en del af hverdagen.

Fysiklokalet der fik et facelift

Fysik lokalet der fik et facelift. Linoleumsbelægningen stod ikke til at redde ihvert fald valgte skolen for helhedsindtrykkets skyld at skifte farve på det gamle gulv.

Gulvet var “fyldt” med huller som blev spartlet ud for at gulvet kunne males og komme til at ligne et nyt gulv. De gamle messing skinner, som er bekostelige at udskifte blev poleret op så også de nu står som nye. Det nymalede gulv har fået 2 gange top coat og kan nu holde til elevernes færden i mange år frem over.

  • renovering af terrazzo

Terrazzo

Det gamle badeværelse fik en renovering

I dette tilfælde kan man på “før” billedet se at der var kalk, okker og masser af alimndelig gulning af gulvet.

Efter blot et par timersarbejde ses resusltatet til højre. Det blev ikke som nyt, da der var en del lapninger fra gamle rørføringer hvori man havde cementeret, det bliver naturligvis ikke til terrazzo. Men de øvrige områder med de traditionelle misfarvninger blev resultatet udemærket. Nogle gange kan vi rense terrazzogulvene med skuremaskiner, kemi og knofedt med rigitg flot finish som resultat. Andre gange skal vi slibe terrazzoen for at opnå de samme gode resultater på badeværelsesglvet som i dette tilfælde.

“Cement” vægge

New Yorker look på væggene

Ønsker man et råt industrielt look på sine vægge, kan dette også lade sig gøre. En “pæn” væg med filt og maling kan snildt ændres til en rå industri væg.

Vi, Dupa Gulve, har valgt også at lave disse vægge, da vi meget ofte får forespørgelser på “New Yorker” gulve og i den forbindelse giver det mening også at kunne tilbyde de rå vægge.

Indgangsparti i linoleum

Renovering af linoleum kan give meget forskellige resultater alt efter hvor slidt og beskidt det er. Her ses det tydeligt hvad Dupa kan gøre ved et godt brugt indgangsparti på en børneinstitution.

Diverse New Yorker gulve

I denne gruppe ses forskellige opgaver med New Yorker Gulve. Både til erhverv og private. Hos Dupa Gulve har vi hjulpet mange kunder med at opnå deres drømme om et New Yorker gulv.

Tandlægeklinik

Tandlæge klink, som fik renset gulvet og efterfølgende behandlet med Polyuretan.

Cykelsti i parkeringskælder

For at sikre cyklisterne i en P-kælder mod vådt og fedtet føre og samtlige gøre bilisterne opmærksomme på at de skal tage behørigt hensyn til Cyklisterne er der udført en epoxy cykelsti med skridsikkerhed.

Hygiejnegulve

På en skole, var man udfordret med rengøringen på klinkegulvene. Nu er de skiftet ud med Hygiejnegulve fra Dupa Gulve.

Lus i linoleum

Når der er blevet fjernet en væg eller på anden måde bygget om er der ofte behov for at sætte en “lus” i gulvet. Kun sjældent vil man kunne ramme en farve så præcist at reparationen ikke kan ses, dels pga slidtage, sollys osv. Så hvorfor ikke udføre reparationen med en kontrastfarve.

Det var det vi i samarbejde med skolen valgte i dette tilfælde.

Eksklusivt badeværelse i Ålsgårde

Der var ikke noget der skulle forstyrre den gode udsigt, men det skulle alligevel være eksklusivt, derfor blev der valgt et Polyuretan gulv. Som er nemt at holde og meget slidstærkt. Polyuretan gulve kan påføres langt de fleste overflader og vælges i alle farver. Ring for pris, det er ikke så dyrt som det ser ud.

New Yorker gulv

Vi er specialister i gulve

New Yorker gulv

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Få et råt og industrielt look med et New Yorker gulv

Begrebet New Yorker gulv er ikke en beskyttet titel, men dækker over et særligt udseende. Udtrykket stammer fra ældre loftslejligheder i New York, som blev ombygget fra industrilokaler til private hjem. I forbindelse med ombygningerne, beholdt man gulvene, der ofte var lavet af beton og derfor gav lejlighederne et råt og industrielt look.

New Yorker stilen er de seneste år blevet mere og mere populære og moderne. De har ikke blot fundet sin vej ind i den danske industri- og detailhandel, men også ind i de private danske hjem. Udover det rå look, er New Yorker gulvene også karakteriseret ved:

  • Høj slidstyrke
  • Høj komfort
  • Fugefri overflade
  • Minimalt behov for vedligeholdelse

New Yorker gulv i forskellige materialer

Et New Yorker gulv kan laves af mange forskellige materialer. Det rette materialevalg afhænger af en række punkter, som du bør overveje, når du skal have lagt dit nye gulv.

Undergulvet

Materialevalget afhænger først og fremmest af det undergulv, som dit nye gulv skal lægges på. New Yorker gulve kan lægges på de fleste undergulve, herunder for eksempel på beton, linoleum, vinyl, træ, klinker eller gulve med varme i. Det kan næsten altid lade sig gøre at få New Yorker-looket hjem i stuen, uanset hvilket undergulv man har, så længe man vælger de rette materialer.

Lokalets anvendelse

Et andet punkt der skal tages op til overvejelse er, hvad det lokale hvor gulvet skal lægges, anvendes til. Mængden af trafik på gulvet, den forventede mængde af fugt på gulvet og om det for eksempel er i badeværelset, dagligstuen, butikken, udstillingslokalet, lagerlokalet osv.

Komfort og udseende

Har du gjort dig overvejelser om blødheden på dit nye gulv eller hvordan akustikken skal være i det rum, hvor gulvet skal lægges? Disse faktorer påvirkes nemlig også af materialevalget. New Yorker gulvets udseende påvirkes også af materialevalget, både hvad angår farverne og tonerne på gulvet, og hvad angår gulvets endelige finish. Skal der for eksempel være “liv” i gulvet eller skal det fremstå mere roligt?

Hos Duba Gulve tilbyder vi 3 forskellige typer af New Yorker gulv:

linoleumsgulv påfyldning

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Vi er eksperter i gulve

Med mere end 25 års erfaring i branchen, kan vi med god samvittighed kalde os eksperter i gulve og gulvlægning. Vi ved hvad det kræver at lægge et godt og langtidsholdbart gulv. Vi tilbyder et gratis gulvtjek og rådgiver om de optimale gulvløsninger i dit hjem eller på din arbejdsplads. Vi samler på glade kunder og derfor stiler vi altid efter at indfri dine forventninger, ønsker og behov, når vi lægger dit nye New Yorker gulv.

Hør mere om vores New Yorker gulve

Hvis du har brug for vejledning, inspiration eller information om mulige gulvløsninger, så kontakt os allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi tager en snak om dine ønsker og ideer, og finder i fællesskab ud af, hvordan du får det gulv du drømmer om.

Fra vores base i Gentofte servicerer vi dagligt kunder i hele København og store dele af Sjælland. Vi kører naturligvis også længere for den rette opgave. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18. Du kan også bestille et tilbud med det samme, direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at lægge dit drømmegulv.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt