Renovering af Betongulve

Fokus på din tilfredshed

Renovering af Betongulve

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Lagergulv i Rødovre, der blev gjort anvendeligt igen

De hule og løse områder blev banket af og gulvet blev rettet op, siden blev det pålagt fiberarmeret industrispartel. Efterfølgende blev gulvet slebet til en glat og jævn overflade, hvilket betyder at man atter kan køre på gulvet med små hjul, som de der for eksempel er på palleløftere og lignende. Slutteligt er gulvet behandlet med PU lak.

Det hele blev udført over bare 5 dage.

Ring for yderligere info. og ideer til hvordan jeres lagergulv kan blive gjort anvendeligt igen. Det kan naturligvis også tænkes at gulvet blot trænger til at få et facelift.

Blankpoleret betongulv

Ring for tilbud på et blankt betongulv. Som det kan ses af billederne, så kan selv de ældste gulve blive rigtig flotte.

Det kan udføres i udstillingslokalet, i butikken eller måske på lageret. Vi kan også udføre behandlingen hjemme i stuen eller f.eks. i køkkenet

Giv os et ring så kommer vi og ser på opgaven og giver en pris.

Forskellen er da til at få øje på

Fortvivl ej. Selv om gulvet ser ødelagt og trist ud er der masser af muligheder for at gøre noget ved det uden at skulle til at brække det hele op og starte helt forfra. Vi indrømmer at det støver lidt, men det er slet ikke så galt som man skulle tro. I hvert fald er besværet ikke i nærheden af hvis der skal startes for-fra.

Vi tænker gulvet i restauranten … det er i øvrigt super for hygiejnen, da det er let at vaske og svært for skidtet at sidde fast. Et andet oplagt sted er butikslokalet, hvor gulvet ikke må overskygge varerne på hylderne, men de må stadig give en wauw oplevelse når man træder ind.

Få det vilde look fra et eller gammelt og trist betongulv. Her ses hvordan gulvet så ud da vi startede med at slibe på det og igen efter vi var færdige. Hvor blankt det skal være bestemmer man selv. Vores professionelle betonfolk vil råde og vejlede.

Vi kan uden at overdrive sige at vores “betonfolk” har en helt særlig kærlighed for disse gulve, du vil blive overrasket over hvor nørdet et betongulv kan gribes an. Ring og få en snak om mulighederne og priserne

Hvor længe holder det og hvor ofte skal det vedligeholdes?

Både holdbarheden og behandlingsfrekvensen afhænger naturligvis af hvordan det blankpolerede betongulv bliver benyttet. I badeværelset er slidtagen mindst, her er det voldsommeste gulvet kommer ud for måske at vi taber tandbørsten på gulvet.
I køkkenet kommer det polerede gulv ud for at vi taber en frikadelle og naturligvis almindeligt brug af fodtøj. Hvis dagligstuen har fået udseende af et blankt new yorker gulv er slitagen ligeledes ret beskeden og kun afhængig af brugen af fodtøj og størrelsen af vores kæledyr.

Betongulve i disse lokaler skal ikke behandles hyppigere end et helt almindeligt trægulv og det samme er gældende for udstillingslokalet.

Lidt anderledes bliver det selvfølgelig hvis der køre gaffeltruks på gulvet, her vil vi nok også anbefale et mindre blankblankpoleret betongulv

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på et PU gulv

Hos Dupa Gulve står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt. Vi vejleder og rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning, der passer dine ønsker og behov. Ligeledes kommer vi også gerne ud og tilser gulvet, hvorfor vi byder på et gratis gulvtjek. Vi kører ud fra vores lokation i Gentofte, hvorfor vi ofte befinder os hos kunder i København og omegn.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et polyurethan gulv? Så er du mere end velkommen til at fange os på telefon 45 93 88 18. Du kan også indhente et tilbud direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på dit gulvprojekt.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt