Renovering af terrazzogulve

Vi er specialister i behandling af gulve

Terrazzogulve kan være meget smukke

Få det originale look tilbage og få det gamle “umoderne” gulv til at se ud som da det var nyt. Et gammelt “københavner badeværelse med terrazzogulv, kan komme til at se ud som da det var nyt. Således kan man beholde nostalgien og gøre et gammelt gulv helt nyt, lige som at spole tiden tilbage. Det er ikke så kompliseret som det kan se ud. Nogle ældre terrazzo gulve kan være gulnet over det hele, have masser af kalkaflejringer og tilmed plamager, som ligner rust. Rigtig ofte kan det bliver rigtig fint igen og nogle gange blive som ny terrazzo.

Terrazzo trappen

Næsten lige gyldig hvordan en terrazzotrappe ser ud kan vi altid få den til at blive som var den næsten ny igen. Hvis man er i tvivl kommer vi rigtig gerne ud og udfører en prøve slibning / oprensning så et eksempel på det endelige resultat kan ses og forventningerne kan blive afstemt.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve