Renovering af trapper

Vi er specialister i behandling af gulve

Spar udskiftningen af linoleumsgulvet, det er unødvendigt

Få fabriksfinish tilbage og få det til at holde i lang tid, med andre ord livstidsforlæng det gamle gulv og få det til at se ud som da det var nyt. Slidte og gamle linoleums gulve kan som regel blive som nye igen til den kvarte pris af hvad nyt linoleum koster, hvis man vælger en PUR løsning fra DUPA Gulve.

Fordelene er til at få øje på:

 • Indeklimaet bliver straks mærkbart bedre, da gulvene nu kan blive rigtig rene blot ved almindelig rengøring
 • Det er en miljørigtig løsning, da brug af sæbe stort set bliver unødvendigt. ·
 • Gulvene bliver langt hurtigere at rengøre.
 • Det nye gulv kan etableres i løbet af en weekend.
 • Prisen på nyt gulv er omkring en ¼ del af hvad nyt linoleum koster.
 • Hvis man ønsker farveskift er det også en mulighed.

Coating

En transparent behandling af eksisterende overflader er den bedste mulighed for livstidsforlængelse af f.eks. linoleumsbelægninger. Den hyppigst anvendt Polyurethan coating, besidder nedenstående egenskaber.

 • Meget slidstærkt, har stor mekanisk styrke over for skosåler og hvad der eller kommer i kontakt med trappen
 • Diffusionsåben, og ændrer derfor ikke gulvets egenskaber. ·
 • Fleksibelt, og kan derfor med fordel påføres ”bløde” gulve som f.eks. linoleum og vinyl. ·
 • God UV resistens, gulner ikke over tid.
 • Brandforsinkende (klasse Bfls1).
 • Nemt at rengøre og derfor hygiejne fremmende.
 • Resistent overfor mange kemikalier.

Lidt mere om trapper og hvorfor vi behandler dem

Alene duften af en ren trappe hvor porerne i linoleummen eller terrazzoen er rene giver et indtryk af ordenlighed og god kvalitet. Vi kender det sikkert alle sammen at når vi træder ind i en opgang så har den en særlig duft, nogle gange er den indbydende og andre gange trænger den til en oprensning.

Trappen er en del af vores hjem og hvorfor skulle den ikke være lige så fin og indbydende som lejligheden er indvendig. Det giver et indtryk af ”hjem” og trykhed hvis der er rent og pænt på trapperne. Det får også alle brugerne af trappen til at passe bedre på den hvis den er pæn når man kommer ind på den

Vores påstand er at både prisen på ejer- og andelslejligheder og hastigheden hvorpå de bliver solgt påvirkes af hvordan førstehåndsindtrykket er, når man træder ind i opgangen. En ren trappe, hvor trin og reposer er rene giver et godt indeklima det er bare mere indbydende.

Så hvis du går i salgstanker kan det være en god investering at få renset trappen, det er ikke særligt dyrt. Ring og få pris med det samme, det er helt uforpligtende

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve