Tæpper til erhverv

Vi er specialister i tæpper til erhverv

Tæpper til erhverv

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Få en bedre akustik med et tæppe på kontoret

Tæpper kan gøre meget for akustikken – ikke kun hvis der er mange på det samme kontor, der skal arbejde, tale sammen og tale i telefon.

Det kan også være en stor fordel, selvom man kun er sig selv, som her på vores eget kontor. Hos Dupa Gulve har vi stor erfaring med at tæpper til erhverv, såsom på kontorer, erhvervsejendomme og offentlige institutioner. Vi vejleder og rådgiver vores kunder ud fra deres ønsker og behov, så de kan få deres drømmegulv.

Tæpper til erhverv med omtanke

Når man lægger kontrakt-tæppe kan det være en rigtig god løsning at lægge det i fliser. Hvis det er lagt i fliser er det let for os at komme og udskifte en flise, når uheldet har været ude og der er spildt kaffe. Når området lige ved indgangen er mere slidt end resten, kan vi nøjes med at skifte det område. Det er især velegnet til kontorer, da man hurtigt og effektivt kan fjerne en enkelt flise eller et mindre område, hvor det er mere slidt end resten af tæppet. Af den grund anbefaler vi ofte denne løsning, når det skal være et tæppe til erhverv.

Fordele ved en tæppeløsning

Væg til væg tæppe kan have flere fordele. Som tidligere nævnt gør det meget for akustikken, så lyde ikke er forstyrrende i dagligdagens gøremål. Derudover er det en rar løsning at gå på samt det er med til at spare på varmeregningen. Nye undersøgelser viser desuden, at tæpper til erhverv i højere grad opfanger mere af det fine støv fra luften, som indeholder de mest skadelige partikler, langt bedre end hårde gulvbelægninger. Det betyder, at et tæppegulv giver langt flere fordele og langt færre ulemper end andre gulvbelægninger, hvis de behandles og renholdes rigtigt.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit gulv samt potentialet for et tæppegulv hos jer.

Vi er eksperter i tæpper til erhverv

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, hvorfor vi har store erfaringer med tæppegulve. Vi kender bl.a. selv til dagligdagen med et tæppegulv på kontoret, da vi også benytter os af denne løsning på vores eget lille kontor. Af den grund har vi den faglige viden og erfaring, der kommer til stor gavn for vores kunder. Vi vejleder og rådgiver altid vores kunder ud fra deres behov, så vi i fællesskab finder frem til den helt rette gulvløsning.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Gratis gennemgang af jeres gulv

Som en ekstra service for vores kunder, tilbyder vi en gratis gennemgang af jeres nuværende gulv. På den måde kan vi bedre rådgive og vejlede jer frem til den rette løsning, samt give jer et godt tilbud med på vejen. Herved kan vi tage en god snak om de mange fordele for jer ved at vælge et tæppegulv. Ring til os i dag for at booke et gratis gulvtjek.

Få et uforpligtende tilbud på en tæppeløsning

Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig omkring tæpper til erhverv – og vi giver selvfølgelig et godt og uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan fange os på telefon 45 93 88 18 eller ved at skrive til os på mail info@dupa.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, som du finder på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi holder til i Gentofte, men vi kører dagligt ud til både privat- og erhvervskunder i større dele af Sjælland. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så giv os gerne et kald. Så kan vi hurtigt besvare dine spørgsmål.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt