Tæpper

Vi er specialister i gulve

Få en bedre akustik

Tæpper kan gøre meget for akustikken, ikke kun hvis der er mange på det samme kontor, der skal arbejde, tale sammen og tale i telefon. Det kan også være en stor fordel selvom men kun er sig selv, som her på vores eget kontor.

Ring for tilbud for levering og montering.

Tæppe med omtanke

Når man lægger kontraktstæppe kan det være en rigtig god løsning at lægge det i fliser. Hvis det er lagt i fliser er det let for os at komme og udskifte en flise når uheldet har været ude og der er spildt kaffe. Når området lige ved indgangen er mere slidt end resten, kan vi nøjes med at skifte det område.

Fordele ved væg til væg tæppe

Væg til væg tæppe kan have flere fordele. Som tidligere nævnt gør det meget for akustikken, det er også rart at gå på og så er det med til at spare på varmeregningen.

Nye undersøgelser viser, at tæpper opfanger mere af det fine støv fra luften, som indeholder de mest skadelige partikler langt bedre end hårde gulvbelægninger. Det vil sige, at tæpperne giver langt flere fordele og langt mindre ulemper end andre gulvbelægninger, hvis de anvendes, behandles og renholdes rigtigt.

Ring for tilbud for levering og montering.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver