Trægulve

Vi er specialister i gulve

Trægulve

Trægulve kan være smukke og æstetiske hvis de bliver lagt korrekt og får den rette overfladebehandling alt afhængig af om det er i stuen, køkkenet eller entreen. Tager man i betragtning at man kun kan slibe et gulv et begrænset antal gange, er det ekstra vigtigt at man vælger den rette overfladebehandling.
Dupa Gulve kan hjælpe med at træffe den rigtige beslutning.

Behandling med PUR

PUR giver mulighed for at bevare det oprindelige gulv, og sørger for en stærk, modstandsdygtig overflade. Da det er nemt og hurtigt at renovere et PUR-gulv, er gulvet sikret en lang levetid og samtidig slipper du for at lokalerne i længere perioder må spærres af på grund af andre langsommelige renoverings- eller etableringsmetoder.

Fordele ved PUR fremfor oliering

Alternativet til hyppige olieringer af trægulvene på svært belastede områder, hedder PUR. Der er ofte ikke grund til at lade gulvene oliere årligt eller i visse tilfælde flere gange om året for at beholde gulvet pænt.

Der kan være rigtig store besparelser at hente ved at pur-behandle trægulvene. Ikke at Pur holder evigt, men i sammenligning med oliering så vil man synes at det gør og driftsøkonomisk er det usammenligneligt

Mørkbejdset sildebensparket

Et moderne sildebensparket kan se ud som på billedet nedenfor.

Gulvet høre til i en vaske ægte Københavner lejlighed, det er et ganske nyt massivt egtræs parkett. Men det er piftet op med en mørkbejdsning, som siden er olieret. I forbindelse med olieringen “tages” noget af bejdsen af og det rå og gengerende look fremkommer.

Man kan kalde det trægulvenes pandant til New Yorker gulve. Gulvet kan virke lyst, mørket eller meget mønstret alt afhængig af hvordan lyset falder. Det er nemt og spændende at møblere, fordi det bejdsede gulv indbyder til såvel mørke som lyse møbler.

Denne type gulve er lette at holde og lette at vedligeholde. De er super robuste, fordi der er egetræ, fordi det er olieret og fordi ikke alting ses på dette mønster

Ring til os og få en pris på netop jeres gulv. Ofte kan vi give et overslag på telefonen, ellers vi kommer hurtigt forbi og ser på opgaven.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver