Trægulve

Vi er specialister i trægulve

Trægulve til erhverv

Trægulve kan være smukke og æstetiske, hvis de bliver lagt korrekt samt får den rette overfladebehandling alt afhængig af om det er i stuen, køkkenet eller entreen. Tager man i betragtning at man kun kan slibe et gulv et begrænset antal gange, er det ekstra vigtigt at man vælger den rette overfladebehandling. Hos Dupa Gulve står vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning.

Behandling af trægulve med PUR

PUR giver mulighed for at bevare det oprindelige gulv, samt sørger for en stærk, modstandsdygtig overflade. Da det er nemt og hurtigt at renovere et PUR-gulv, er gulvet sikret en lang levetid og samtidig slipper du for at lokalerne i længere perioder må spærres af på grund af andre langsommelige renoverings- eller etableringsmetoder.

Fordele ved PUR fremfor oliering

Alternativet til hyppige olieringer af trægulvene på svært belastede områder, hedder PUR. Der er ofte ikke grund til at lade gulvene oliere årligt eller flere gange om året for at holde gulvet pænt. Der kan være rigtig store besparelser at hente ved at pur-behandle trægulvene. Ikke at Pur holder evigt, men i sammenligning med oliering, så vil man finde det mere holdbart – og driftsøkonomisk er det usammenligneligt.

Mørkbejdset sildebensparket

Et moderne sildebensparket kan se ud som på billederne nedenfor. Man kan kalde det trægulvenes pendant til New Yorker gulve. Gulvet kan virke lyst, mørkt eller meget mønstret, alt afhængig af hvordan lyset falder. Det er nemt og spændende at møblere, fordi det bejdsede gulv indbyder til såvel mørke som lyse møbler. Derudover er denne type gulve lette at vedligeholde. De er super robuste, fordi det ofte er egetræ, samt det er olieret – og ikke alting ses på dette mønster.

Det eksklusive sildebensparketgulv

Nedenfor ses bl.a. den helt eksklusive variant, hvor vi har udført et massivt sildebensparketgulv. Gulvet er udført med 100 x 600 mm stave, hvilket giver et om ikke royalt look, så et virkeligt eksklusivt look. Gulvet er udført med en tværliggende bord, som er adskilt fra sildebensmønsteret med messing liste. Det samme gulv ses også højglanslakeret herunder.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Gratis gennemgang af jeres gulv

Hos Dupa Gulve går vi meget op i at yde en god service, hvorfor vi tilbyder et gratis gulvtjek. Her laver vi en grundig gennemgang af det nuværende gulv, så vi bedre kan vurdere, hvilken løsning, der er bedst for jer. Vi lytter til jeres ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. Derved er vi i stand til at give vores bud på det helt rette trægulv for jer. I nogle tilfælde kan det bedre betale sig at renovere det nuværende gulv frem for at lægge et nyt.

På denne måde kan vi bedre skræddersy et tilbud til jer, så i får en god pris på jeres gulvprojekt. Kontakt os for at booke en tid til et gulvtjek.

Få et uforpligtende tilbud på et trægulv

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, så er vi til at fange på telefon 45 93 88 18. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@dupagulve.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så tager vi en snak om dit gulvprojekt samt giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi vejleder og rådgiver dig gerne, så du er sikker på at få den helt rette løsning for dig.

Vi har lokation i Gentofte, hvorfor vi oftest hjælper private- og erhvervskunder i hovedstadsområdet. Men byder opgaven dét, kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland. Vi skræddersyr et tilbud ud fra dit gulvprojekt.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve