Trapper

Vi er specialister i gulve

Vi leverer flotte trapper

Når nu en lejlighed i København koster fra én til mange millioner kroner giver det god mening at opgangen er lækker og indbydende at komme ind i. En total renoveret trappeopgang er nr. 1, men mindre kan også gøre det…

En smuk gammel københavner trappeopgang kan være noget helt særligt og det forhøjer bare værdien på boligen, hvis opgangen velholdt. En af de ting vi kan bidrage med er trædefladerne altså den linoleum eller den terrazzo trappen er belagt med, er nyrenoverede og rene. Selv om der oftes høres “det er bare opgangen”, så viser det sig alligevel at opgangen har kæmpe indflydelse på lejlighedens værdi. Ikke bare økonomisk, men der er naturligvis også en uvurderlig brugsværdi i komme ind i en pæn og ordenlig trappeopgang. Med gulvflader, som er til at holde rene og det er de kun hvis overfladerne tillader det, altså hvis de er velholdte.

Lidt mere om trapper og hvorfor vi behandler dem

Alene duften af en ren trappe hvor porerne i linoleummen eller terrazzoen er rene giver et indtryk af ordenlighed og god kvalitet. Vi kender det sikkert alle sammen at når vi træder ind i en opgang så har den en særlig duft, nogle gange er den indbydende og andre gange trænger den til en oprensning.

Trappen er en del af vores hjem og hvorfor skulle den ikke være lige så fin og indbydende som lejligheden er indvendig. Det giver et indtryk af ”hjem” og trykhed hvis der er rent og pænt på trapperne. Det får også alle brugerne af trappen til at passe bedre på den hvis den er pæn når man kommer ind på den

Vores påstand er at både prisen på ejer- og andelslejligheder og hastigheden hvorpå de bliver solgt påvirkes af hvordan førstehåndsindtrykket er, når man træder ind i opgangen. En ren trappe, hvor trin og reposer er rene giver et godt indeklima det er bare mere indbydende.

Så hvis du går i salgstanker kan det være en god investering at få renset trappen, det er ikke særligt dyrt. Ring og få pris med det samme, det er helt uforpligtende

Polyurethan gør det billigt og budgetvenligt at vedligeholde en ejendoms linoleumstrapper

Som noget nyt kan der nu gives 5 års garanti på at en linoleumstrappe forbliver som ny i netop 5 år.

Hvilken ejendomsejer eller administrator vil ikke gerne kunne præsentere velholdte linoleumstrapper til en overkommelig pris?

Ved behandling med PUR (Polyurethan) og en service aftale fra Dupa Gulve kan en linoleumstrappe nu holdes som ny i 5 år hvor der er NUL slitage på selve linoleumsgulvet.

Baggrunden for Dupa Gulves interesse for Polyurethan, er deres mange årige erfaring med vedligeholdelse af linoleumstrapper. De har set på og bidraget til utallige forsøg på at holde den typiske københavnertrappe med linoleum pæn og ordentlig. Der er brugt alverdens vaskemetoder, alle mulige former for polishbehandlinger, voksbehandlinger med meget mere. Men kun sjældent har man kunne holde trappen som den skulle og endnu sjældnere har det været muligt at give ejeren/e af ejendommen en drifts og vedligeholdelses plan der kunne holde både visuelt og økonomisk.

Med PUR behøver man ikke længere udskifte det gamle slidte linoleum på trappeopgangen eller blive ved med at smøre trappen ind i polish, som alligevel kun holder sig pænt nogle få måneder inden den skal have endnu et lag polish.

Procedureren er at man blot skal rense linoleummet og give det en transparent PUR behandling hvis man vil beholde linoleumslooket, man kan også vælge en ny farve efter eget valg, begge dele ved hjælp af polyurethan (PUR). Så med PUR får man altså en billig, mindre besværlig og langtidsholdbar løsning.

PUR påføres som var det maling, arbejdet kan typisk udføres i løbet af 2 dage og herefter er trappen klar til brug igen. Man sparer altså hele menageriet med at det gamle linoleum skal afmonteres og bortskaffes, hvorefter det nye skal monteres hvilket ofte tager mange dage og er meget bekosteligt.

Nogle af argumenterne for at vælge PUR er altså:

  1. det er langt hurtigere at renholde en PUR behandlet linoleumstrappe og med et minimalt forbrug af sæbe.
  2. PUR overfladen tager ikke skade af den glatføre bekæmpende salt, som slæbes i løbet af vinteren.
  3. PUR er diffusionsåben hvilket betyder man på ingen måde ændrer gulvets egenskaber, men i stedet forlænger levetiden og så er PUR brænd hæmmende.
    Konklusionen er at drift og vedligeholdelsesomkostningerne minimeres og bliver forudsigelige.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver