Trapper

Garanti for resultater i højeste kvalitet

Trapper

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Trappebelægninger

Langt de fleste trapper er belagt med linoleum, og det er der god grund til.

Det holder for evigt så at sige, da det som regel kan renses og gøres pænt igen, når det bliver gammelt og beskidt. Derudover kan man vælge stort set den farve man ønsker, se evt. her.

Belægningen behøver ikke altid at være grå eller som det kaldes i branchen ”munter grå”. I parkeringshuse, på fabrikker eller hvor trafikken er særlig voldsom eller ønsket om design er et andet kan trappen belægges med epoxy med og uden skrid sikring samt i alle RAL- eller NCS-farver.

Vi er specialister i trapper

Vi har svende, der udelukkende laver belægning på trapper, og derfor er de gode til det. De er specialister, når det kommer til trappebelægninger, hvorfor du er garanteret et kvalitetsbevidst og flot resultat, når en af vores svende hjælper dig. Som kunde hos os vil du blive mødt af en engageret og fagligt dygtig gulvmand, der ved, hvad opgaven kræver.

Vi kommer gerne ud og tilser opgaven, så vi i højere grad kan rådgive vores kunder frem til den mest optimale løsning. På den måde kan vi gennemgå opgavens omfang med jer, hvorefter i vil modtage et uforpligtende tilbud på en trappebelægning.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få en ny belægning i trappeopgangen

Når nu en lejlighed i København koster fra én til mange millioner kroner giver det god mening at opgangen er lækker og indbydende at komme ind i. En smuk gammel københavner trappeopgang kan være noget helt særligt, og det forhøjer bare værdien på boligen, hvis opgangen er velholdt. En af de ting, vi kan bidrage med, er trædefladerne – altså det linoleum trappen er belagt med.

Selv om det ofte høres “det er bare opgangen”, så viser det sig alligevel at opgangen har kæmpe indflydelse på lejlighedens værdi. Ikke bare økonomisk, men der er naturligvis også en uvurderlig brugsværdi i at komme ind i en pæn og ordentlig trappeopgang. Vi er således leveringsdygtige i ny belægning på jeres trapper.

Kontakt os angående trappebelægninger

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med trappe belægninger? Så står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Vi rådgiver og vejleder dig naturligvis gerne frem til den mest optimale løsning.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18. eller skrive til os på mail info@dupa.dk. Så tager vi en snak om din opgave samt hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver selvfølgelig et tidsestimat samt en god pris med på vejen.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt