Hygiejnegulve

Vi er din lokale gulvekspert

Hygiejnegulve

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Vi kan for relativt små penge gøre skoletoiletter lugtfrie

Bedre hygiejne og stop for lugtgener.

Mange børn benytter ikke toiletterne på skolen, da det er deres værste mareridt.
Hygiejnen er ofte meget dårlig på grund af gulvets overflade, som kan være
vanskelig at rengøre. Dybe fuger som er porøse og knækkede fliser er med til at gøre rengøringen besværlig endsige umulig.

Allerede tilbage i 2013 foretog Sundhedsministeriet en undersøgelse der viste at ca. 50 % af alle børn ikke benytter skolens toiletter, i løbet af skoledagen. Problemet er der stadig. Masser af skoleelever landet over benytter ikke toiletterne så ofte som de burde. Det er ikke sundt for eleverne og det bliver sværere at koncentrere sig om at høre efter, hvis man misser et tiltrængt toiletbesøg. Med andre ord det går ud over indlæringen og helbredet.

Alle er enige om at toiletterne bør renoveres, men det er dyrt at fjerne de gamle fliser og lægge nye fliser, meget dyrt.
Heldigvis er der et alternativ, som virker. Hygiejnegulve

Der er en god sammenhæng mellem nem rengøring og god toilet hygiejne…
Hvis gulvene er lette at gøre rene, så bliver de det typisk også.
Når toiletterne er rene fra morgen stunden, så er der overvejende sandsynlighed for at de også bliver holdt rene af eleverne i løbet af dagen.

Vi kan lave et nyt gulv på toilettet og i omklædningsrummet.

Et nyt polyuretan gulv på toiletterne giver minimum 4 store fordele.

  1. Det fjerner den dårlige lugt med det samme. Den lugt der er trængt ned i fugerne mellem fliserne eller i terrazzoen bliver forseglet og kommer ikke til at genere mere.
  2. Det nye gulv er super nemt at gøre rent.  Overfladen er fugefri og lige til at tørre over med en klud eller en moppe. Der er ikke noget der hænger fast i fugerne. Det  er lige til.
  3. Det er en langt billige løsning end at renovere på gammeldags maner, altså fjerne gamle fliser og lægge nye.
  4. Farve efter eget valg, find den RAL kode der passer og sådan bliver gulvet
Gult PU gulv i omklædningsrum

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt