Sildebensparket

Gulvmænd med speciale i sildebensparket

Sildebensparket

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Et tidløst og stilrent parketgulv

Sildebensparket er en klassiker inden for parketgulve og var i gamle dage synonym med store og eksklusive herskabsboliger.

I dag ses det også i private boliger og benyttes ofte i både stue, køkken, entre og værelser. Sildebensparket fås i flere forskellige træsorter, og udseendet afhænger i høj grad af, hvilket materiale du vælger. I Dupa Gulve lægger vi sildebensparket i alle afskygninger. Det er derfor helt op til dig at vælge hvilket udtryk gulvet skal have og om du ønsker knaster eller ej.

Behandling af sildebensparket

Sildebensparket kan både slibes og behandles, når det skal friskes op. Du kan eksempelvis både behandle det med lak, olie, sæbe eller lud, alt efter hvilken finish du ønsker dit gulv skal have. Som erfarne gulvmænd ved vi hvilke fordele og ulemper der ved de forskellige behandlingsformer. Er du i tvivl, så rådgiver vi dig naturligvis. Vi tager derfor altid en snak med dig om dine ønsker og behov, før vi påbegynder enhver form for gulvbehandling.

Loftværelse

Se flere billeder ved tryk

Sildebensparket

Se flere billeder ved tryk

Få lagt sildebensparket af specialister

Hos Dupa Gulve har vi specialiseret os i at lægge sildebensparket og vi har derfor de nødvendige kompetencer til at lægge et sildebensparket korrekt. Som specialister kan du nyde godt af vores store erfaring og ekspertise, som vi glædeligt deler ud af når du skal have lagt et sildebensgulv. Vi tilbyder nemlig altid kompetent rådgivning, således at du ender med det rette løsning, som passer til dine ønsker og behov. Du er derfor i trygge hænder, når vi varetager levering og montering af dit nye sildebensparketgulv.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på sildebensparket

Går du og drømmer om at få anlagt et nyt sildebensparketgulv i din stue, køkken eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi et uforpligtende tilbud på sildebensparket skræddersyet til din bolig. Du kan kontakte os på telefon 45 93 88 18 eller ved at sende os en e-mail på info@dupa.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt