Sildebensparket

Gulvmænd med speciale i sildebensparket

Specialister i sildebensparket

Hos Dupa Gulve har vi specialiseret os i at lægge sildebensparket. Parketgulve er et klassisk valg, som kan udføres i et væld af forskellige træsorter såsom bøg, eg og ask. Vi hjælper gerne med at vælge den rette gulvtype til din bolig. Trægulve er slidstærke, og lægges de korrekt, får du et flot og personligt gulv, som holder i adskillige år.

Vi lægger blandt andet parketgulve af:

  • Eg
  • Bøg
  • Valnød
  • Bambus

Slibning og behandling af parketgulve

Sildebensparket kan lægges både som stave, brædder og ruder alt efter undergulvet. Denne gulvtype er derfor fleksibel at lægge og egnet til flere former for byggeri. Sildebensparket kan både slibes og behandles, således at du har mulighed for at få præcis den finish du ønsker. Med flere års erfaring som gulvmænd har vi hos Dupa Gulve de nødvendige kompetencer til at lægge flot og holdbar sildebensparket. Vi er eksperter i trægulve.

Få gennemgået dine gulve

Overvejer du at få behandlet, slebet eller lagt ny sildebensparket i din bolig, tilbyder vi at besigtige dine eksisterende gulve. Vi giver et overblik over, hvad der skal renses og renoveres, for dine gulve er i bedste stand. Vi kommer også gerne med et tilbud på en ny gulvbelægning, hvis du ønsker det.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Kontakt os for et tilbud på sildebensparket

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få lagt sildebensparket i din ejendom, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Ligeledes kan vi også aftale en tid til et gratis gulvtjek. Du kan enten ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupagulve.dk.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetskontrol på alle opgaver

Vores afdelinger

dupa malerne logo hvid

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

dupa tømrerne logo hvid

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

dupa gulve logo hvid

Vi er specialister i gulve