Polyurethan Gulv

Vi er specialister i polyurethan gulve

Polyurethan Gulv

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Polyurethan gulv er det nye sort til såvel industri som til boliger

Mulighederne med Polyurethan Gulve er mange, hvorfor fordelene er store, interessante og mangfoldige.

Fordele ved polyurethan gulv

Polyurethan gulve betyder bedre akustik, bedre komfort, trinlydsdæmpning. De kan også leveres med blød måtte under gulvet, til de der står meget op og arbejder. Gulvene er meget nemme at vedligeholde endog reparere hvis uheldet er ude. Et farveskift over weekenden er også en mulighed.

De mange designmuligheder spænder bredt – hvis du kan tænke det, kan det højst sandsynligt laves med et polyurethan gulv. Det kan for eksempel laves som et New Yorker gulv.

Der er ingen fuger og samlinger, hvilket gør gulvet mere slidstærkt og mere rengøringsvenligt/hygiejnisk. Derudover har PU-gulve, som de også kaldes, god UV-resistens.

Hos Dupa Gulve står vi klar til at hjælpe dig med dit polyurethan gulv. Vi befinder os i Gentofte, hvorfor vi gerne kører ud til København og større dele af Sjælland for at hjælpe vores kunder.

Et polyurethan gulv kan designes efter ønske

Først og fremmest kan man vælge nøjagtig den farve man har lyst til ud fra et RAL- eller NCS farvekort og farverne kan kombineres. Det giver muligheden for at få et gulv i lige præcis det design, som man ønsker. Derudover kan man hurtigt lave et farveskift på det nuværende polyurethan gulv, hvis det ønskes. Af den grund kan du altid skifte udseendet på dit polyurethan gulv.

Høj slidstyrke ved PU-gulve

Med en høj slidstyrke ved polyurethan gulv er det et oplagt valg til:

  • Plejehjem
  • Skoler
  • Fødevareindustrien
  • Kontorer
  • Sportshaller
  • Institutioner
  • Hospitaler
  • Klinikker
  • Museer
  • ..Kort sagt hvor praktik, design og slidstyrke har betydning.

Læs mere om Polyurethan

Bliv klogere på polyurethan gulve. Vi har samlet et par nyttige links til den nysgerrige.

Forventninger til hærdeplastgulve fra Gulvbranchen

Hygiejneugen

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på et PU gulv

Hos Dupa Gulve står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt. Vi vejleder og rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning, der passer dine ønsker og behov. Ligeledes kommer vi også gerne ud og tilser gulvet, hvorfor vi byder på et gratis gulvtjek. Vi kører ud fra vores lokation i Gentofte, hvorfor vi ofte befinder os hos kunder i København og omegn.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et polyurethan gulv? Så er du mere end velkommen til at fange os på telefon 45 93 88 18. Du kan også indhente et tilbud direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på dit gulvprojekt.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt