Renovering af linoleumsgulv

Vi er specialister i behandling af gulve

Spar penge med en renovering af linoleumsgulv

Har du brug for en renovering af linoleumsgulv? Slidte og gamle linoleumsgulve kan som regel blive som nye igen – og endda til den kvarte pris af, hvad et nyt linoleumsgulv koster. Med en PUR løsning fra Dupa Gulve kan du levetidsforlænge det gamle gulv samt få det til at se ud, som var det nyt. Økonomisk kan det bedre betale sig med en reetablering og renovering af linoleumsgulvet. Pletter og mærker kan slibes ned samt afrenses, hvorefter en behandling af overfladen kan give det gamle gulv et helt nyt liv.

Fordelene ved en renovering af linoleumsgulv er til at få øje på:

  • Indeklimaet bliver straks mærkbart bedre, da gulvene kan blive ordentligt rene ved almindelig rengøring.
  • Det er en miljørigtig løsning, da brug af sæbe stort set bliver unødvendigt.
  • Gulvene bliver langt hurtigere at rengøre.
  • Det nye gulv kan etableres i løbet af en weekend.
  • Prisen på renovering af linoleumsgulv er omkring en ¼ del af hvad et nyt linoleumsgulv koster.
  • Hvis man ønsker farveskift er det også en mulighed.

Vi er eksperter i renovering af linoleumsgulve

Gulve på institutioner og andre travle områder slides meget hurtigt ned, hvilket gør rengøringen mere udfordrende, da overfladen lettere holder på snavset. Med korrekt rengøring og behandling kan man udrette mirakler. Hos Dupa Gulve har vi udført utallige gulvrenoveringer, hvorfor vi ved, hvad der skal til for at give dig den mest effektive løsning, der både er langtidsholdbar og af høj kvalitet. Med vores PUR behandling bliver overfladen resistent, hvilket gør rengøringen lettere samt reducerer lugtgener. Det er en effektiv løsning, som oftest kan klares over en weekend samt kan anvendes i flere typer af områder – også på toiletter.

Hos Dupa Gulve står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig om renovering af linoleumsgulv, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaringer. På den måde kan vi sammen finde den helt rette løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af linoleumsgulv i dag

Hos Dupa Gulve har vi løsningen til at give dit linoleumsgulv et helt nyt liv. Vi holder til i Gentofte, hvorfor vi gerne kører ud i store dele af Sjælland. Vi tilbyder også et gratis gulvtjek, hvor vi undersøger, hvad dit gulv har brug for.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupagulve.dk. Ligeledes kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Pur behandling

En PUR behandling foretages typisk på linoleumsgulve som led af en renovering af disse, men også på trægulve når der er stor aktivitet på trægulvene er Pur en god løsning.

Polyurethangulve

Hvis man vil have nye fugefrie gulve er PUR, altså polyurethan, den rette løsning. Det kan det være fordi gulvet skal være farverigt, blødt eller lyddæmpende. Ring og få et tilbud.

Epoxygulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Renovering af gulve

Lager gulve, industrikøkkengulve, butiksgulve m.fl. udføres af Dupa Gulve, ring til os så sender vi straks en ekspert der kommer og afgiver et tilbud på et nyt epoxygulv, med stor slidstyrke.

Slibning og lakering af trægulve

Trægulvet hvad enten det ligger i firmaets kantine eller den gamle herskabslejlighed eller bare en almindelig flyttelighed som skal have en overhaling så tag kontakt til Dupa Gulve.

Lægning af nye gulve

Vi betragter os selv som gulventreprenører og kan derfor også etablere nye ikke fugefrigulve hvad enten det skal være linoleum, vinyl, træ eller tæpper.

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver