Renovering af linoleumsgulv

Vi er eksperter i renovering af linoleumsgulv

Renovering af linoleumsgulv

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Spar penge med en renovering af linoleumsgulv

Har du brug for en renovering af linoleumsgulv? Slidte og gamle linoleumsgulve kan som regel blive som nye igen – og endda til den kvarte pris af, hvad et nyt linoleumsgulv koster.

Med en PUR løsning fra Dupa Gulve kan du levetidsforlænge det gamle gulv samt få det til at se ud, som var det nyt. Økonomisk kan det bedre betale sig med en reetablering og renovering af linoleumsgulvet. Pletter og mærker kan slibes ned samt afrenses, hvorefter en behandling af overfladen kan give det gamle gulv et helt nyt liv.

Fordelene ved en renovering af linoleumsgulv er til at få øje på:

  • Indeklimaet bliver straks mærkbart bedre, da gulvene kan blive ordentligt rene ved almindelig rengøring.
  • Det er en miljørigtig løsning, da brug af sæbe stort set bliver unødvendigt.
  • Gulvene bliver langt hurtigere at rengøre.
  • Det nye gulv kan etableres i løbet af en weekend.
  • Prisen på renovering af linoleumsgulv er omkring en ¼ del af hvad et nyt linoleumsgulv koster.

Renovering af linoleumsgulv – vi er eksperter

Gulve på institutioner og andre travle områder slides meget hurtigt ned, hvilket gør rengøringen mere udfordrende, da overfladen lettere holder på snavset. Med korrekt rengøring og behandling kan man udrette mirakler. Hos Dupa Gulve har vi udført utallige gulvrenoveringer, hvorfor vi ved, hvad der skal til for at give dig den mest effektive løsning, der både er langtidsholdbar og af høj kvalitet. Med vores PUR behandling bliver overfladen resistent, hvilket gør rengøringen lettere samt reducerer lugtgener. Det er en effektiv løsning, som oftest kan klares over en weekend samt kan anvendes i flere typer af områder – også på toiletter.

Levetidsforlæng gulvet med en coating

En transparent behandling af eksisterende overflader er den bedste mulighed for livstidsforlængelse af f.eks. linoleumsbelægninger. Den hyppigst anvendt Polyurethan coating, besidder nedenstående egenskaber.

Følgende gør sig gældende efter en coating

  • Meget slidstærkt, har stor mekanisk styrke over for f.eks. kontorstole.
  • Diffusionsåben, og ændrer derfor ikke gulvets egenskaber.
  • Fleksibelt, og kan derfor med fordel påføres ”bløde” gulve som f.eks. linoleum og vinyl. · God UV resistens, gulner ikke over tid.
  • Nemt at rengøre, hygiejne fremmende.
  • Resistent overfor mange kemikalier.
illustration af slidt gulv

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Gratis gulvtjek af dit linoleumsgulv

Er du i tvivl om, hvad dit gulv har brug for? Vi kommer gerne ud til dig og udfører et gratis gulvtjek, hvor vi undersøger, hvad dit gulv trænger til. Vi gennemgår dine gulve fra A-Z, hvorefter du modtager en grundig rapport fra os. Rapporten vil beskrive, hvad der skal til for at få dit linoleumsgulv helt up-to-date, samt give dig et overblik over, hvor mange penge, der er at spare, hvis man er på forkant med behandlingen. Ofte skal der ikke mange tiltag til for at spare flere tusinde kroner.

Med vores mange års dyrtkøbte erfaringer ved vi, hvad dit gulv kræver for at opnå et helt nyt liv. Ofte kan det bedre betale sig at behandle og renovere sit nuværende linoleumsgulv fremfor et helt nyt gulv. Ved renovering af linoleumsgulve koster det ofte 1/4 af prisen for et nuværende gulv. Af den grund kan det betale sig at få et gratis gulvtjek af sit nuværende gulv, før du går ud og investerer i et helt nyt gulv.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af linoleumsgulv

Hos Dupa Gulve har vi løsningen til at give dit linoleumsgulv et helt nyt liv. Vi holder til i Gentofte, hvorfor vi gerne kører ud i store dele af Sjælland. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om renovering af linoleumsgulv, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaringer. På den måde kan vi sammen finde den helt rette løsning for dig.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupa.dk. Ligeledes kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Polish behandling

Er din polish slidt af i træderbaner, kommer gulvet let til at se beskidt ud.
En ny polishbehandling gør rengøring lettere så gulvet altid ser pænt ud.
Dupa Gulve tilbyder opskurring af linoleumsgulve og trapper med efterfølgende polish behandling.

Kontakt os for tilbud

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt