Linoleumsgulv

Professionel rådgivning fra A-Z

Linoleumsgulv

Vi vil være de bedste

Vi er servicehåndværkere

Vores priser er i orden

Kvalitetssikring på alle opgaver

Mange fordele med linoleumsgulv

Et linoleumsgulv udmærker sig ved at være yderst slidstærkt og modstandsdygtigt. Derudover kræver et linoleumsgulv minimal rengøring og er tilmed en bæredygtig løsning.

Linoleumsgulvets mange fordele og egenskaber er årsagen til at denne gulvtype, de sidste mange årtier, har været flittigt brugt i lokaler og bygninger med meget trafik på gulvet. De seneste år har linoleumsgulvet dog også fundet sin vej ind i flere og flere private hjem.

Linoleumsgulvet er specielt velegnet til:

  • Kontorer
  • Institutioner og virksomheder
  • Hospitaler og plejehjem
  • Gang- og trappearealer
  • Køkkener, bryggerser og badeværelser i private hjem

Et væld af designmuligheder

Mange forbinder linoleumsgulvet med et gråt og kedeligt industrigulv. I takt med den stigende popularitet og linoleumsgulvets indtogt i private hjem, har mulighederne for farvevalg og brugertilpassede løsninger dog udviklet sig enormt. Gulvet kan fås i mange forskellige farver og afskygninger, og kan designes så det matcher æstetikken og atmosfæren i rummet, på samme måde som med et polyurethan gulv.

Se farvemuligheder herunder:
Gerflor
Forbo
Tarkett

Linoleumsgulv med lang levetid

Linoleumsgulvet er af natur yderst slidstærkt og modstandsdygtigt, hvilket er en af hovedårsagerne til den hyppige brug i institutioner, hospitaler og industrilokaler, hvor der er meget og/eller tung trafik på gulvet. Udover den store slidstyrke, er linoleumsgulvet nemt at reparere/renovere. At renovere et linoleumsgulv er både et miljørigtigt, effektivt og økonomisk godt valg. Det tager forholdsvis kort tid at fjerne pletter og slidmærker, og koster ikke alverden. Du kan læse mere om renovering af linoleumsgulve her.

Et bæredygtigt valg

Linoleum er et rent naturprodukt, der fremstilles af blandt andet linolie, harpiks, kalk og kork. Produktet har fået sit navn fra de latinske ord for hør (linum) og olie (oleum). Produktet har er mere end 150 år gammelt og har været anvendt som gulvbelægning stort set lige så længe. I dag er linoleum næsten CO2-neutralt at producere og fremstillingsmaterialerne genproducerer hurtigt sig selv. Et linoleumsgulv er derfor et yderst bæredygtigt valg.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på Linoleumsgulv

Hos Dupa Gulve står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt. Vi vejleder og rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning, der passer dine ønsker og behov. Ligeledes kommer vi også gerne ud og tilser gulvet, hvorfor vi byder på et gratis gulvtjek. Vi kører ud fra vores lokation i Gentofte, hvorfor vi ofte befinder os hos kunder i København og omegn.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et polyurethan gulv? Så er du mere end velkommen til at fange os på telefon 45 93 88 18. Du kan også indhente et tilbud direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på dit gulvprojekt.

Skal du have lagt linoleumsgulv eller skal den nuværende skiftes? Eller vil du bare høre mere om mulighederne med et linoleumsgulv? Hos Dupa Gulve har vi mange års erfaring i branchen og kan derfor yde kyndig rådgivning og vejledning omkring alle gulvtyper. Kontakt os på telefon 45 93 88 18 eller gennem kontaktformularen her på siden. Vi tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, og kan samtidig give dig et godt tilbud på opgaven. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gratis tjek af linoleumsgulv

Hos Dupa Gulve vil vi gerne finde den mest optimale løsning for din arbejdsplads. Det er vigtigt for os, at du får et gulv, der opfylder alle ønsker og behov. Derfor tilbyder vi gratis gulvtjek for virksomheder, institutioner eller andre steder, hvor der skal udføres et større gulvarbejde. Ved en grundig gennemgang giver vi et bud på den bedste løsning for jer.

Har du allerede et linoleumsgulv, som har brug for en opfrisker, kan det ofte betale sig at renovere dele af gulvet. Vi er specialister i renovering af linoleumsgulv, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os.

Efter en grundig gennemgang af dit gulv fra A til Z vil du modtage en rapport med et bud på, hvad forskellige løsninger vil koste for dig.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt